Week van de loopbaan 2022 door Noloc. LVSC is partner en wij wensen alle loopbaan professionals veel succes!

Type: Nieuws
Datum: 06 September 2022
LVSC is ook dit jaar partner van de Week van de loopbaan van Noloc. De beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Dit jaar is de week van de loopbaan van ma. 12 tot en met za. 17 september 2022. 

''Op zoek naar een baan, onzeker over de volgende stap in je carriére, of droom je ervan het roer volledig om te gooien? Ga tijdens de Week van de loopbaan vrijblijvend in gesprek met een Noloc loopbaanprofessional bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies op maat.''

Voor meer informatie over de week van de loopbaan: WvL - www.noloc.nl

Ons cadeau aan alle Noloc loopbaan professionals
Speciaal voor alle loopbaan professionals die zich inzetten in de week van de loopbaan (en daarna), hebben wij een mooie podcast en inspirerend webinar om even stil te staan bij je eigen ontwikkeling.

We wensen jullie veel succes met alle gesprekken deze week en veel leerplezier en inspiratie met onze podcast over Supervisie en ons webinar over Personal branding. 

Podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling 
LVSC biedt graag aan alle loopbaan professionals de podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling aan. Suzanne Bindels (zelfstandig ondernemer, trainer en coach) van Room for heeft een prachtige podcast opgenomen met Paula Kaag en Ton Vegt. Beiden zijn werkzaam als geregistreerd supervisor en hebben de nodige ervaring in de begeleidingskunde. 

Ook als Loopbaancoach heb je af en toe een moment nodig om even afstand te nemen van je werk en aan je eigen ontwikkeling te werken. Voor duurzaam leren reflecteren is supervisie bij uitstek een geschikte methode. Maak tijkd vrij voor jouw APK en luister naar onze podcast over wat Supervisie is kan betekenen voor jouw duurzame ontwikkeling als professional of voor je eigen coach trajecten.

Luister naar Podcast Supervisie als motor voor duurzame ontwikkeling >>

Webinar Personal branding
Naast je inhoudelijke ontwikkeling is het als professioneel begeleider, zoals loopbaan professional, ook van belang om aandacht te geven aan je personal branding. Hoe onderscheid jij je op de markt? Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen en wat is jouw verhaal? Waar ben je wel van en waar ben je niet van?

Hoe jij met lef, leiderschap en het juiste verhaal je merk onvergelijkbaar in de markt zet. Laat je inspireren in dit webinar door Saskia Postma en verbeter je personal branding vandaag nog.

LVSC biedt alle loopbaan porfessionals graag het webinar Personal branding aan:

Bekijk
 Webinar Personal Branding >>


paula en Ton
WvdL_2022_logo_diap


WvdL_2022_logo_diap