Paula Kaag

Professioneel profiel

Mijn naam is Paula Kaag en sinds 2011 ben ik geboeid door vraagstukken die gaan over organisatieveranderingen en professionele begeleidingstrajecten voor professional, team en organisatie. Als organisatiebegeleider ben ik onderdeel van een verandertraject. Iedere organisatie en professional heeft zijn eigen verhaal en dat is wat mij boeit!

Als professioneel begeleider benut ik de unieke combinatie van mijn vaardigheden als Organisatiebegeleider, Leidinggevende, (Leer)Supervisor, Coach en Docent benut in het het begeleiden van organisaties en professionals.

Mensen waarderen mij om mijn persoonlijke manier van werken, enthousiasme, stevige methodische kennis, heldere, praktische en positieve kijk op veranderingen.
Loesje zegt; ‘buiten de boot is het heerlijk zwemmen’. Ik beweeg me graag op ongebaande paden omdat het werken aan organisatievraagstukken en begeleidingstrajecten vraagt om anders kijken en organiseren. Iedere professional, team en organisatie heeft zijn eigen verhaal en dat is wat mij boeit als organisatiebegeleider!
Heeft u een vraag die gaat over uw professionele ontwikkeling of loopt uw binnen uw team of organisatie tegen een 'complex' vraagstuk aan, waarvan u niet weet dit aan te pakken? Organisatievraagstukken zijn vaak heel divers en raakt diverse thema's. Denk aan:- conflicten in het team - professionele identiteit en professionele ontwikkeling- dilemma's in het werk - transitie naar een resultaatverantwoordelijk team- leiderschapsontwikkeling- verandertrajecten in team / organisatie.

Reflectie in kader van uw beroepsregistratie: Supervisie is uitermate geschikt voor reflectie op uw professioneel handelen ten behoeve van uw beroepsregistratie. Een supervisietraject kunt u dan gebruiken voor registratie en herregistratie.

Als begeleidingskundige zal ik samen met u de vraag onderzoeken en bespreken welk traject passend is. - coaching (individueel of teamverband)- supervisie (individueel, of 2/3 tal)- intervisie- advisering- training.

Heeft u voornemens om te starten met de Opleiding Begeleidingskunde en Supervisiekunde?
Dan kunt u bij mij terecht voor:
- voorsupervisie als instapvoorwaarde voor het starten van de opleiding
- leersupervisie 1 (leergang 1 van de opleiding)
- leersupervisie 2 (leergang 2 van de opleiding)

Naast de opdrachten vanuit mijn bedrijf ben ik werkzaam als organisatiebegeleider bij de NHL Stenden Hogeschool. Daarnaast ben ik als leersupervisor verbonden aan de opleiding Begeleidingskunde, supervisie en coaching aan de Hanze Hogeschool.

Voor meer informatie en contact: praktijk@paulakaag.nl

"Een innerlijke zoektocht slaagt alleen als je nergens naar streeft en slechts werkt vanuit je hart" A.H. Almaas

Contact

Paula Kaag - Organisatieontwikkeling
Regio Friesland - Groningen -
Nederland
0652342441

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*