LVSC Ledenvoordeel

PZO

pzo-klein logo(2)

Wij vinden het belangrijk dat de belangen van zelfstandige coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders ook worden behartigd in de politiek. PZO, Platform zelfstandige ondernemers, is hiervoor de juiste partner om mee samen te werken. Daarom heeft LVSC zich aangesloten bij PZO. 

Meer info over lidmaatschap PZO
Trackler: de nieuwste coaching software van Nederland

trackler_logo-full
Trackler biedt coaches en supervisoren effectieve en eenvoudige tools om je begeleidingstrajecten te verbeteren, je trainingen professioneel in te richten en je business te stroomlijnen. 

De voordelen van Trackler:

  • Veilig op lokale servers
  • Alle communicatie op 1 plek
  • De coaching tools die je nodig hebt
  • 7/7 persoonlijke support
Op www.trackler.nl vind je meer informatie over de coaching software en wat Trackler je te bieden heeft.

LVSC coaches en supervisoren kunnen 3 maanden gratis en vrijblijvend kennismaken met het Trackler Master abonnement. Neem contact op met info@lvsc.eu om de link te ontvangen voor 3 maanden gratis kennismaken.


Professioneelbegeleiden.nl

Logo professioneelbegeleiden.nl

Op www.professioneelbegeleiden.nl vind je meer dan 5.000 artikelen uit een groot aantal vakbladen op het gebied van professionele begeleiding. LVSC-leden hebben gratis toegang tot alle artikelen en het volledige archief.


Congressen

LVSC-leden ontvangen korting op de prijs van een aantal relevante congressen voor het vakgebied. Kijk in het activiteitenoverzicht voor actuele data en meer informatie over deze congressen (filter bij Organisator op Extern). In veel gevallen zijn er ook PE-punten toegekend aan deze congressen. 

BHV-trainingen en preventiemateriaal


Logo BHVNederland

BHVNederland verzorgt praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED en richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

Daarnaast vervaardigt BHVNederland ontruimingsplannen en -plattegronden en installeren en onderhouden ze brandmeldinstallaties, preventiemateriaal (zoals blussers), verbandmiddelen en vluchtwegsignalering.

LVSC-leden krijgen 10% korting op alle BHV-trainingen en het preventiemateriaal van BHVNederland.

Meer informatie lees je op LVSC ledenvoordeel BHVNederlandPermanente Educatie

LVSC erkent bijscholingsactiviteiten voor coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders alleen als deze aan de kwaliteitseisen voldoen. We kennen in dat geval PE-punten toe die je kunt opvoeren voor je herregistratie als coach of supervisor. In het activiteitenoverzicht vind je het actuele aanbod van bijscholing met korting voor leden (filter bij Organisator op Extern).

Collectief Verzekeringsarrangement LVSC

Logo Kendall Mason

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen op relevante ondernemersverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Meer informatieVakliteratuur Kloosterhof Uitgeverij

Logo Kloosterhof Uitgeverij Neer

LVSC-leden ontvangen 25% korting op abonnementen van diverse vakbladen van Kloosterhof Uitgeverij, waaronder: E-coaching

  • eCoachPro - Pluform

eCoachpro heeft al 10 jaar ervaring met veilig, effectief en betrouwbaar online begeleiden. Zij hebben de e-coachapplicatie Pluform ontwikkeld. Bij Pluform zijn de cliënt en het begeleidingsproces als uitgangspunt genomen waardoor er veel zorg is besteed aan de betrouwbaarheid, veiligheid (drie dubbele beveiliging), privacy en gebruikersvriendelijkheid van deze online werkomgeving.

Vanuit Pluform is besloten om tijdens de Coronacrisis nieuwe gebruikers de mogelijkheid te bieden om Pluform gratis te gebruiken. Op deze manier kun je onderzoeken of Pluform voor jou een goed hulpmiddel is om je dienstverlening online te continueren. 

Met het gratis account heb je de mogelijkheid om onze professionele tool Pluform 90 dagen lang te gebruiken. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. 

Wil je als LVSC-lid ook na de coronacrisis gebruik maken van Pluform, dan ontvang je 10% permanente ledenkorting.

Meer informatie over Pluform.  • MyMindspace (MMS)

MyMindspace vindt het belangrijk dat de zorg/professionele begeleiding zich blijft vernieuwen. Door technische middelen op de beste manier in te zetten willen wij hier aan bijdragen. Om de zorg te vergemakkelijken voor behandelaar en patiënt of begeleider en coachee/supervisant hebben wij een allesomvattend e-health platform gecreëerd. Ons e-health platform dient ter ondersteuning van de behandelaar en zorgt dat patiënten zelfstandig aan de slag kunnen met hun zorgvraag. Wel vinden wij het heel belangrijk dat het persoonlijke karakter van de zorg niet verdwijnt en wij streven er naar om persoonlijk contact en ICT te combineren.

Als LVSC-lid krijg je bij My Mindspace 25% permanente ledenkorting als je naast het videobellen ook gebruik maakt van de e-coach applicatie MMS basis. Je ontvangt dan 25% korting op de reguliere prijs van € 14,50 per maand voor MMS basis.

Wil je als LVSC-lid gebruik maken van dit aanbod? Stuur dan een mail naar helpdesk@mymindspace.nl met je naam, praktijknaam en lidmaatschapsnummer.

Meer informatie over MMSLogiCare Praktijksoftware

Onze partner LogiTeam heeft voor LVSC o.a. de website en de achterliggende back-office gebouwd. Zij hebben nu een speciaal kennismakingsaanbod voor LVSC-leden. De LogiCare Praktijksoftware met o.a. veilig AVG-proof beeldbellen is 2 maanden geheel vrijblijvend en kosteloos te proberen!

Meer info: www.logicare.nl/lvsc.html