Tijdschrift voor Begeleidingskunde nu op gerecycled papier

Type: Nieuws
Datum: 27 February 2020

In maart verschijnt de eerste uitgave van dit jaar van ons vakblad Tijdschrift voor Begeleidingskunde. Nieuw is dat deze wordt gedrukt op gerecycled papier. Het drukken gebeurt bij DPN Rikken Print in Nijmegen. 

DPN RIkken TsvB op gerecycled papier

Het milieu was voor ons een belangrijke factor om over te gaan op gerecycled papier. Er is gekozen voor een witte papiervariant met weinig zichtbare vezels, zodat we niet inleveren op de uitstraling van ons vakblad. Inhoudelijk is er niets veranderd aan Tijdschrift voor Begeleidingskunde. 

Tijdschrift voor Begeleidingskunde is een praktijkwetenschappelijk vakblad. Wij geven het in eigen beheer uit. De redactie - onder leiding van hoofdredacteur Maartje de Vries - is verantwoordelijk voor de inhoud van het vakblad. Eindredacteur is Harry Haakman. Tijdschrift voor Begeleidingskunde wordt vormgegeven door Romeny grafisch ontwerp uit Nijmegen en gedrukt door DPN Rikken Print in Nijmegen. 

Meer weten over Tijdschrift voor Begeleidingskunde? Ga voor meer informatie naar onze website: Tijdschrift voor Begeleidingskunde