Workshop kernreflectie / krachtgericht coachen (1PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Eindhoven
(Start)datum: 
29 september 2021

Op verzoek van onze leden organiseert LVSC regio Noord-Brabant een workshop over kernreflectie - krachtgericht coachen.

Deze vindt plaats op 29 september van 13.00 - 17.00 uur en wordt gegeven door Ellen Nuyten van Korthagen opleidingen.

Centraal in deze workshop over kernreflectie/krachtgericht coachen staat het versterken van de kracht van je supervisanten/coachees. Hierbij gaat het om de volgende vragen:
 
1. Hoe ondersteun je de ontwikkeling en inzet van kernkwaliteiten bij je coachees/supervisanten?
2. Hoe help je hen hun persoonlijk potentieel optimaal te benutten en belemmeringen te hanteren?
3. Hoe kun je de dimensies van denken, voelen en willen betrekken bij reflectieprocessen en werken met de verschillende lagen in de persoon (ui-model), zodat reflectie/coaching diepgang krijgt? 

In deze interactieve workshop worden oefeningen en theorieblokjes afgewisseld. We zullen kort stilstaan bij het spiraalmodel van reflectie om vervolgens de stap te maken naar het model voor kernreflectie/krachtgericht coachen. Zo leer je begeleidings-interventies die direct toepasbaar zijn in de begeleiding van supervisanten/coachees

De workshop wordt gegeven door Ellen Nuijten, Master of Human and Organizational Behavior en NOBCO Master-coach. Bij Korthagen Opleidingen geeft zij cursussen aan coaches over reflectie en coaching. Daarnaast is zij werkzaam als personal, team-  en organisatiecoach.  Zij werkt op basis van kernreflectie, Kracht- en Zijnsgericht Coachen. Deze benaderingen heeft zij samen met prof. dr. F. Korthagen ontwikkeld en beschreven in de boeken De kracht van reflectie, Krachtgericht coachen en Zijnsgericht coachen. Bij Korthagen Opleidingen geeft zij cursussen aan coaches over reflectie en coaching. Daarnaast is zij werkzaam als personal, team-  en organisatiecoach.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de onderstaande knop inschrijven. Er is plek voor 15 deelnemers. De inschrijving sluit automatisch als het maximale aantal is bereikt. 

 

 

Locatie

Videolab
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
(Start)datum: 
29 september 2021