Gorry Cleven

Professioneel profiel

Na jarenlange ervaring als therapeut, stafmedewerker, opleidingsfunctionaris in de (forensische) psychiatrie richtte ik in 2006 mijn eigen bedrijf In Scène op. Waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Gedreven vanuit een ervaringsgerichte en lichaamsgerichte achtergrond. Met een rijke ervaring aan persoonlijke, professionele en organisatorische dynamieken. Vertragend onderzoeken en reflecteren middels supervisie, begeleide intervisie en coaching samen met jou, je team of organisatie staat centraal in begeleidingsvragen. Trainingen, het verzorgen van workshops en publiceren geven me de mogelijkheid dit onderzoek te toetsen en te delen met anderen. Voor de online Trainingen Intervisie begeleider en Teamontwikkeling heb ik het leerplatform ME-WE E-Learning ingericht.
Ik ben geregistreerd bij Coaches voor Medici, het register voor vaktherapeuten, geef supervisie en intervisie binnen het kader van de SKJ, leersupervisie t.b.v. de registratie bij de LVSC. Ik geef begeleide intervisie aan huisartsen, multidisciplinaire teams in de (forensische) GGZ, organisaties binnen het sociaal domein en gemeenten. Voor een aantal organisaties ben ik externe coach en verzorg ik begeleiding als medewerkers, teams, directies vastlopen.
De begeleiding kan online of fysiek plaatsvinden bij jullie op locatie of vanuit mijn praktijk in het Videolab op Strijp-S in Eindhoven. Goed bereikbaar met OV. Heb je belangstelling bel of WhatsApp naar 06 53 94 41 47 me.

Contact

ME-WE E-learning
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147
In Scène - Gorry Cleven
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016