Gorry Cleven

Professioneel profiel

Vanaf de start van mijn loopbaan, als (psycho-)drama- en bewegingstherapeut, heb ik me bezig gehouden met de opleiding van medewerkers middels trainingen psychopathologie en groepsdynamica. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Creatieve Therapie stond de kwaliteit van het beroep van vaktherapeut voorop. In de begeleiding van een fusie van verenigingen tot een federatie was oog en oor hebben voor de verschillende belangen van elke partij essentieel. Als instellingssupervisor en organisatiecoach deed ik onderzoek naar de samenwerking in teams en organisatie. Publiceerde het boek Teams in welzijn en gezondheidszorg en ontwikkelde het Teamraster. Als vestigingsmanager gaf ik werkbegeleiding aan alle ervaringsprofessionals en was ik verantwoordelijk voor productie beheer, een zorgvuldige afbouw en uitstroom van cliënten. Als projectmanager begeleid ik implementatie van risicotaxatie in de forensische psychiatrie. Als ondernemer richt ik me op de ontwikkeling van een dynamische online leeromgeving. Methodisch ben ik sterk in parallelprocessen, persoonlijke en professionele identiteit. Een nieuwsgierige, niet wetende, onbevooroordeelde attitude staat bij mij hoog in het vaandel. Net zo als een concrete en no nonsense aanpak.
Ik hou van mijn vak en ben een gedreven mens.
Ik geef supervisie aan supervisoren, coaches en diverse beroepsgroepen zoals vaktherapeuten, jeugdzorgwerkers SKJ, verpleegkundigen. Leertherapie verzorg ik voor de opleidingen rouw en verlies. Begeleide intervisie aan sociale wijkteams, teams woningcorporatie, hulpverleners Sociaal Domein, de GGZ, LVB. Coachtrajecten aan managers en uitvoerders.
Mijn praktijk is gevestigd op Strijp-S in het centrum van Eindhoven. Goed bereikbaar met OV. Online werk ik met Zoom, Padlet en een Leer management systeem waarmee online maatwerk zowel voor individuen als bedrijven te ontwerpen is. Trainingen en begeleiding zijn incompany mogelijk.
Ben je nieuwsgierig geworden, neem gerust contact op.
Bel of WhatsApp naar 06 53 94 41 47, mail naar info@gorrycleven.com of naar info@me-we-elearning.com

Contact

ME-WE E-learning
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147
Gorry Cleven - Teamraster - In Scene
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016