Gorry Cleven

Professioneel profiel

Complexiteit boeit me. Dat is de reden waarom ik ooit hulpverlening ben ingegaan, als (psycho-)drama- en bewegingstherapeut werkte, als opleider en supervisor binnen justitie en geestelijke gezondheidszorg, als vestigingsmanager en projectmanager in de GGZ. In alle rollen heeft de interactie, complexe relaties, samenwerking in teams en organisatie-netwerken me bezig gehouden.
Het onderzoeken van persoonlijke drijfveren, professionele identiteit en organisatie-dynamiek kenmerkt mijn manier van werken. Dat kan op methodisch inhoudelijk vlak, op persoonlijk professioneel gebied of op het ethische niveau.
Jaarlijks geef ik online intervisie trainingen, trainingen over parallelprocessen, identiteit en samenwerking.
Supervisie in het kader van de beroepskwaliteit geef ik aan supervisoren, coaches, verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychosociaal hulpverleners of jeugdzorgwerkers binnen de SKJ.
Leertherapie verzorg ik voor de opleidingen rouw en verlies.
Team of individuele coaching verzorg ik voor zzp-ers en medewerkers van organisaties in de (S-)GGZ, VB-sector en forensische psychiatrie. Voor uitvoerenden en leidinggevenden.
Begeleide intervisie aan medewerkers sociale teams van bijvoorbeeld een woningcorporatie, juristen, medewerkers in het Sociaal Domein en de GGZ.
Begeleidingstrajecten vinden fysiek in Eindhoven plaats, online via Zoom en Padlet
Ik werk met een online leerplatform waardoor een traject ook blended ingericht kan worden. De online training intervisie begeleider is daar een voorbeeld van. Ik zie het als mijn uitdaging om ook online interactief te werken met oog voor de non-verbale signalen.
Als projectmanager begeleid ik organisaties in implementatietrajecten op het gebied van kennis, kunde en attitude. Vanuit mijn ervaring als projectmanager, stafmedewerker, vestigingsmanager, instellingssupervisor en behandelaar ken ik de parallele dynamiek in meerdere lagen van binnenuit en van buitenaf.
Mijn praktijk is gevestigd op Strijp-S in het centrum van Eindhoven. Goed bereikbaar met OV en vlakbij de uitvalswegen naar de N2/A2.
Ben je nieuwsgierig geworden, neem gerust contact op.
Bel of WhatsApp naar 06 53 94 41 47, mail naar info@gorrycleven.com

Contact

Gorry Cleven - Teamraster - In Scene
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016