Gorry Cleven

Professioneel profiel

Na jarenlange ervaring in de GGZ waar ik werkte als psychodrama & bewegingstherapeut, me specialiseerde in ervaringsgericht werken, Emotionally Focused Couple- and Family therapy (EFT), trauma-behandeling, familie- en organisatie opstellingen. Ben in sinds 2000 werkzaam als supervisor, intervisor en adviseur opleiden. Die achtergrond maakt dat ik het onderscheid tussen therapie & supervisie of coaching belangrijk vind. De leer- en ontwikkelbril vind ik in supervisie, coaching, maar ook in de begeleiding van organisaties essentieel.

Onderzoek naar de samenwerking in teams resulteerde in 2008 in het boek 'Teams in welzijn en gezondheidszorg' en het spel 'Teamraster'. Een spel waarbij teams met een systeembril leren kijken. Vanuit zichzelf als onderdeel van meerdere systemen, prive, team, organisatie. In de training teamcoaching leer je de parallelle in de verschillende systemen herkennen en vertalen naar interventies die passend zijn bij de ontwikkelingsfase van de groep.

In 2006 richtte ik mijn eigen bedrijf In Scène, en in 2021 ME-WE E-Learning voor online leren in combinatie met (leer)supervisie, coaching. met onder meer de online trainingen: - Intervisie begeleider & Teamcoaching.

De laatste jaren heb ik me geschoold op het gebied van projectmanagement en ketensamenwerking. In de begeleiding van mensen, teams en organisaties is mijn systeemblik altijd aan, zonder de ontwikkelvraag uit het oog te houden.
Een nieuwsgierige, niet wetende, onbevooroordeelde attitude staat bij mij hoog in het vaandel, net zo als een concrete en no nonsense aanpak. Ik hou van mijn vak, ben een gedreven mens, maar ook doelgericht.

Ik geef supervisie aan supervisoren, coaches, vaktherapeuten, jeugdzorgwerkers binnen het SKJ en registerplein, verpleegkundigen, ZZP-ers. Begeleide intervisie aan bewindvoerders, F-FACT teams, sociale wijkteams, asset teams, hulpverleners Sociaal Domein, GGZ, LVB en huisartsen. Voor diverse organisaties ben ik externe coach. Daar staat vaak persoonlijk leiderschap centraal. weer regie krijgen over je eigen professionaliteit, je team, de groei van je bedrijf, je ambitie.

Mijn praktijk is gevestigd op Strijp-S in het centrum van Eindhoven. Goed bereikbaar met OV. Online werk ik met Zoom, Padlet en een Leer management systeem waarmee online of blended maatwerk zowel voor individuen als bedrijven te ontwerpen is. Trainingen zijn incompany mogelijk.
Vragen. Bel of WhatsApp naar 06 53 94 41 47, mail naar info@gorrycleven.com of naar info@me-we-elearning.com

Contact

ME-WE E-learning
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147
Gorry Cleven - Teamraster - In Scene
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
0653944147

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Raad voor de Kinderbescherming
Lid van supervisorenpool van de Raad 2008-2016