Training Intervisie Begeleider (6 PE)

Organisator: 
overige
Locatie:
(Start)datum: 
14 oktober 2022

Wil je professioneel intervisie leren begeleiden? Wil je kunnen variëren in de methodiek van intervisie? Wil je ervaringsgerichte werkvormen toepassen? De groepsontwikkeling van teams en de dynamiek in de samenwerking beter leren begrijpen? Wil je als intervisiegroep professioneler de intervisie vormgeven? Dan is deze intervisie training iets voor jou! of voor jullie als je deze training samen als intervisiegroep wilt volgen. 

Intervisie is een begeleidingsvorm waarbij professionals elkaar ondersteunen in het verbeteren van hun deskundigheid van het werk, hun professionaliteit en wat het werk met hen doet. Daarvoor kunnen ingebrachte onderwerpen persoonlijk, professioneel, methodisch en ethisch zijn.
Een intervisiegroep streeft naar een veilige omgeving zonder hiërarchie. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de inhoud van het werk. Ervaringen, gevoelens, overtuigingen, organisatie- team of groeps-dynamiek, parallelprocessen, persoonlijke & professionele indentiteit en ethische vragen komen aanbod.

Je leert verschillende methodieken toe te passen zoals de positieve en de stralend falen methodiek. Je leert persoonlijke patronen, parallelprocessen en overdracht en tegenoverdracht herkennen. De groepsdynamiek en de teamontwikkeling komen aan bod alsmede hoe intervisie te installeren binnen je organisatie.

Data:  14 oktober, 11 november en 16 december 2022

 

Voor meer informatie ga je naar de website van ME - WE - E-learning

 

 

Locatie

Online
(Start)datum: 
14 oktober 2022