Body & Mind Language

Organisator: 
zeeland
Locatie: Kattendijke
(Start)datum: 
12 juni 2024
PE punten: 1

Dag, datum en locatie

Op woensdag 12 juni van 13:00-17:00 (inloop vanaf 12:45) organiseren wij een workshop "Body en Mind Language", door trainer Jos Dolstra. De workshop zal plaatsvinden in het Dorpshuis, genaamd t' Katshuis, in het pittoresque dorpje Kattendijke op Noord-Beveland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het dorpshuis. Jos woont zelf in Ijsselstein en bij de workshop neemt zij ook haar assistente Iris mee.

Wat is BML?

Body & Mind Language is een erkende coachprofessionalisering. BML gaat uit van de relatie tussen lichaamshouding en levenshouding. De manier waarop we zijn gevormd is volledig terug te vinden in het fysieke systeem. BML zet lichaamsgerichte interventies in die samengaan met gesproken taal (non-verbaal en verbaal). De interventies zijn creatief en effectief en leiden tot verrassende inzichten. De methode is HBO getoetst en geaccrediteerd.

BML maakt je bewust van de relatie tussen je levensinstelling en mogelijke stagnaties. De methode brengt stagnaties in beweging en vergroot je mogelijkheden. BML zorgt ervoor dat je (onbewuste) non-verbale aspecten kunt verwoorden en niet geuite emoties kunt uitdrukken. BML zorgt ervoor dat je voller contact met anderen kunt aangaan. Het vergroot je gevoel van vitaliteit en welbevinden. Het brengt je in contact met je diepere beweegredenen en zielsbehoefte.

Inhoud van de workshop

1. Waarom is het inzetten van lichaam belangrijk en waarom taal?

2. De relatie tussen lichaamshouding en levenshouding

3. Interventies rond bewegingsanalyse en de mogelijkheid voor coaching

4. De fases van de methode BML

5. Werken met BML interventies voor coaching en supervisie

6. Ruimte voor vragen

PE-punten: 1

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 11 juni. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je via de website ook weer uitschrijven. Gasten kunnen bij info@lvsc.eu een voucher aanvragen om eenmalig kennis te maken.

Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven.

Heel hartelijk welkom en graag tot ziens in Kattendijke!

Mieke van Herwijnen en Petra van Willegen

Regiocontactpersonen Zeeland

 

 

Locatie

t'Katshuis in Zeeland oftewel Dorpshuis Kattendijke
Van Heenvlietstraat 12
4474 Kattendijke
(Start)datum: 
12 juni 2024