Mieke van Herwijnen

Professioneel profielIn onze op hol geslagen maatschappij, is het niet alleen gezond, maar zelfs noodzakelijk geworden om stil te staan bij jezelf. Elke week worden er weer tig mensen burnout/overspannen/depressief verklaard.Supervisie is een prachtig, en zeker ook professionele vorm van begeleiding om tot stilstand te komen, en te gaan reflecteren op je ervaringen. Kom gerust op adem bij mij thuis!Ik loop met je op in zelfreflectie die je doet aan de hand van leervragen die je inbrengt vanuit casuïstiek in je werk/studie. Samen kijken we waarin je wilt veranderen, maar ook naar waarin je juist kwetsbaar wilt zijn en blijven. In onze maatschappij is zo ontzettend veel gericht op presteren; alles beter, alles moet verbeterd, je moet succesvol zijn. Ik vind dit een zeer eenzijdig mensbeeld. Iets menselijks is ons vreemd geworden...Ook wil ik werknemers (en daarmee ook werkgevers) aanraden om bij de start van een nieuwe baan direct een supervisietraject te volgen. Om te voorkomen dat je gaat uitvallen. Leer direct voor jezelf te zorgen, voor jezelf op te komen, voor jezelf te staan!Over mijn visie kunt je meer lezen: http://tsvb.nl/artikel/14683/Tijd-voor-kwetsbaarheidIk heb een workshop ontwikkeld over 'Het erkennen en tonen van Kwetsbaarheid'. Je kunt me vragen deze bij jouw organisatie te komen geven. Bij de workshop zet ik het (van de TV bekende) spel 'Over de streep' in. Mensen komen letterlijk op adem bij mijn workshop, en worden weer mens zoals we ook bedoeld zijn.

Contact

Supervisiepraktijk 'Metgezel'
Zilvermeeuwstraat 1
4301 WS Zierikzee
Nederland
06-81657635

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Drs. H.G.W. Bent, (leer)supervisor CHE
Mieke is een supervisor met mensenkennis en humor die heel goed weet aan te sluiten bij de begeleidingsvraag van de supervisant.
Miranda Reijmer, supervisiecoördinator HAN
Mieke is een zeer betrokken, integere en kritische supervisor. Een fijn mens. Ik gun toekomstige studenten jou als supervisor!!