Een toekomstbestendige manier van organiseren (0,5 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Eindhoven
(Start)datum: 
17 mei 2021

LVSC regio Noord-Brabant organiseert op 17 mei van 19.30 tot 21.30 uur de bijeenkomst 'Bijdragen aan een toekomstbestendige manier van organiseren'. Dit met medewerking van Renske Groenen. 

“De jonge generatie en een aantal pioniers van oudere generaties geven een signaal af. De huidige manier van bedrijfsvoering werkt niet meer. Weinig plezier op werk, niet aan het bedrijf verbonden voelen (en dus vertrekken) en het moeilijk vinden om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor eigen taken. Het zijn signalen dat er structureel iets niet klopt in de manier waarop bedrijven zijn georganiseerd.

Ondernemers, CEO's en directeuren merken het zelf ook: het overzicht is kwijt. Dagen zijn lang en zitten ramvol. Ze hebben steeds minder energie voor andere leuke dingen in het leven, zoals vrienden, het gezin en hobby's.

Er zijn alternatieve manieren om te organiseren. Meer gericht op verantwoordelijkheid en zelfsturing van werknemers. Met de bestaansreden van het bedrijf als ankerpunt. En de uitnodiging om het professionele masker af te leggen en als mens naar het werk te komen. Een manier van werken die wat anders vraagt van werknemers én werkgevers. Renske Groenen vertelt op donderdag 3 juni wat haar opvalt aan de jonge generatie en hoe organisatiebegeleiders bij kunnen dragen aan een toekomstbestendige manier van organiseren. Zowel binnen organisaties als binnen bedrijven.

Over Renske:
Opgeleid tot logopedist heeft Renske Groenen 10 jaar bij een innovatief bedrijf in de ouderenzorg gewerkt. Maar vanuit die rol kon zij niet het werk uitvoeren waar ze zich steeds toe uitgenodigd voelde. Het roer moest om. In 2021 rondt Renske de tweejarige opleiding organisatiecoaching af aan de Alba-academie. In 2019 richtte Renske haar bedrijf Generatiewijsheid op. Ze richt zich op ondernemers in het MKB en helpt hen om hun bedrijf op een toekomstbestendige en wendbare manier in te richten en te leiden. Een manier die de jonge generatie boeit & bindt.”

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 14 mei 2021. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 13 mei), na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven.

Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina

 

 

Locatie

Videolab
torenallee 20
5617 BC Eindhoven
(Start)datum: 
17 mei 2021