Vacature Online marketing professional

Type: Nieuws
Datum: 21 January 2022

LVSC
Wij zijn de Landelijke Vereniging voor supervisie, coaching en organisatiebegeleiding (LVSC), een proactieve beroepsvereniging voor ruim 2300 professioneel begeleiders. Wij informeren, adviseren en inspireren onze leden via regiobijeenkomsten, congressen, workshops, ons vakblad Tijdschrift voor Begeleidingskunde, de kennisbank, nieuwsbrieven, social media en website. Wij waarborgen de kwaliteit met een beroepsregister van supervisoren en coaches en werken samen op (inter-)nationaal niveau met organisaties en beroepsverenigingen in vergelijkbare sectoren.

Ons bureau, gevestigd in Nijmegen, bestaat uit 7 parttime medewerksters en ondersteunt alle verenigingsactiviteiten van LVSC. Ter ondersteuning van ons bureau zijn wij op zoek naar een:

 

Online Marketing professional m/v

(aanstelling 16 uur per week met mogelijke uitbreiding)

 

Jouw profiel
Je bent een ster op het gebied van marketing en communicatie en hebt een HBO werk- en denkniveau. Je blinkt uit op het gebied van online marketing, websites, google analytics, social media, app en videocontent maken. Je begrijpt de markt en de dilemma’s van een beroepsvereniging en denkt niet alleen van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent innovatief en oplossingsgericht.

 

Jouw taken

Je maakt met ons marketingplannen en voert deze uit om (nieuwe) leden beter te bereiken en te faciliteren en onze beroepsvereniging goed in de markt te (blijven) zetten. Een leuke en uitdagende job waarin je veel van jezelf, je kennis en creativiteit kwijt kunt.

 

Wat bieden wij
Wij bieden een uitdagende en aantrekkelijke werksituatie in een omgeving die het sociale combineert met het zakelijke en een salaris conform de zwaarte van de functie. Aanstelling vindt plaats in Nijmegen, in eerste instantie voor een jaar, per 1 maart 2022. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

 vacature

Enthousiast geworden?

Mail ons jouw uitgebreide motivatie en CV en overtuig ons wat jij LVSC kunt bieden en wat LVSC jou zou kunnen brengen.


Je kunt je motivatie en CV per email richten aan Annet Murre (a.murre@lvsc.eu). We ontvangen je reactie graag vóór 7 februari aanstaande.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 10 februari en dinsdag 15 februari.

Voor meer informatie en/of vragen is Annet Murre, directeur bureau LVSC, bereikbaar op 06-14825202 (ma-do) www.lvsc.eu