Vacature Begeleidingsdeskundige - Bijzonder Jeugdwerk/Pactum

Type: Nieuws
Datum: 15 June 2022

Pactum heeft LVSC gevraagd om hun vacature voor een Begeleidingsdeskundige met onze leden te delen. Ben jij de nieuwe Begeleidingsdeskundige voor Pactum?

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt

Begeleidingsdeskundigen | 22 uur per week (mogelijkheid om uren uit te breiden in de functie van Jeugdzorgwerker binnen de organisatie)

Voor onze locaties in Deurne en Horn

Jouw uitdaging
Als begeleidingsdeskundige richt jij je op de professionalisering van de jeugdzorgwerkers binnen Pactum Zuid. Dit doe je middels het coachen, ondersteunen en begeleiden van deze collega’s bij het uitvoeren van hun vak, waarbij het reflecteren op het eigen professionele handelen centraal staat. Met jouw kennis en vaardigheden motiveer je zowel hen in het behalen van hun doelen, zowel op individueel niveau als in teamverband.

Lees verder >> 

De sluitingsdatum van de vacature is maandag 4 juli.