Vacature (afstudeer)onderzoeker Pilot ontwerp herregistratie

Type: Nieuws
Datum: 26 January 2022

Wij zijn de Landelijke Vereniging voor supervisie, coaching en organisatiebegeleiding (LVSC), een proactieve beroepsvereniging voor ruim 2300 professioneel begeleiders. Wij informeren, adviseren en inspireren onze leden via regiobijeenkomsten, congressen, workshops, ons vakblad Tijdschrift voor Begeleidingskunde, de kennisbank, nieuwsbrieven, social media en website. Wij waarborgen de kwaliteit met een beroepsregister van supervisoren en coaches en werken samen op (inter-)nationaal niveau met organisaties en beroepsverenigingen in vergelijkbare sectoren.

 

LVSC zoekt voor de werkgroep PILOT HERREGISTRATIE ONTWERP

 

een (afstudeer) onderzoeker

 

LVSC is per direct op zoek naar een (vrijwillige) onderzoeker. Ben jij een student aan een hogeschool of universiteit en ben je op zoek naar een begeleide afstudeerstage/onderzoek en/of ben je een betrokken lid met veel onderzoekservaring en heb jij affiniteit met het beroep van coach of supervisor? 

Met het registratie- en herregistratiesysteem wordt door LVSC zichtbaar gemaakt aan cliënten en werkgevers dat de betreffende beroepsbeoefenaar ervaring heeft en deskundig is en blijft in de beroepsuitoefening.

Wij gaan in april 2022 – april 2023 een pilot uitzetten waarin we de werkzaamheid van een herregistratiegesprek voor de doelgroepen coaching en supervisie willen onderzoeken. De uitkomsten van dit onderzoek in deze pilot zullen we naast de werkzaamheid van het huidige herregistratiesysteem leggen. Voorafgaand dient er een nulmeting te worden gedaan. De uitslagen van de pilotgroep worden geïnventariseerd in een kwalitatief beschrijvend onderzoek en advies.

De onderzoeker zal in opdracht van het bestuur het onderzoek opzetten en uitvoeren met praktische ondersteuning van het bureau van LVSC en begeleid door een reflectiegroep.

Lijkt jou dit een interessante opdracht en/of wil je meer informatie over deze pilot? Stuur dan voor  15 februari een korte motivatie en CV naar info@lvsc.eu t.a.v. Annet Murre, directeur bureau LVSC (06-14825202).

vacature