Sophie van Buren-Bense

Professioneel profiel

Als supervisor en begeleidingskundige werk ik met individuele professionals, teams en netwerken in het sociaal domein aan hun leervraagstukken. Met betrokkenen zoek ik aanwezige krachten en verken ik patronen die de gewenste ontwikkeling in de weg staan. Door scherp te observeren, door meerdere perspectieven te benutten in de organisatie, door versterkende én kritische vragen te stellen en creatieve werkvormen komen we samen tot nieuwe mogelijkheden en bewegingsruimte. Professionals waar ik eerder mee werkte gaven me terug scherper te hebben gekregen waar ze zelf voor staan en nieuwe ontdekkingen te hebben gedaan die hen dichter bij de gewenste ontwikkeling brachten.

Mijn bagage als cultureel antropoloog en begeleidingskundige maken dat ik makkelijk aansluiting vind, dynamieken kan herkennen en vanuit betrokkenheid zowel krachten als belemmeringen help onderzoeken met reflectie. Zo wordt professionele kracht versterkt en werk ik vaak aan openheid en verbinding. Mijn ervaring en opleiding als hogeschooldocent maakt dat ik lerende en levendige groepssessies kan ontwerpen en leiden die tot beweging leiden.

Ik ben analytisch en weet theorie dialogisch in te brengen in de praktijk als inspiratie om met nieuwe ogen naar gedrag in de organisatie te kijken. Daarnaast zet ik creativiteit en beleving in door te werken met beelden, opstellingen en bewegingsoefeningen. Ik geniet van ontmoetingen en ontdekkingen in deze rol en verheug me erop jou te ontmoeten. Neem contact op als je kennis wil maken.

Contact

Sophie van Buren-Bense
Katendrechtsestraat, 80
3072NX Rotterdam
Nederland
0626646123

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*