Sonja van Ockenburg-Dekker

Professioneel profielWerk jij in zorg/welzijn, het onderwijs of als ondernemer?
Wil jij verdieping in de uitvoering van jouw werk met mensen?
Wil jij met meer plezier werk en privé combineren?

Ik ben Sonja van Ockenburg-Dekker, 38 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen (5 en 8) in Naaldwijk. Vanuit mijn begeleidingskundige praktijk Voel je Zenja bied ik (online) supervisie en coaching. Daarnaast werk ik als kerndocent bij de opleiding Ergotherapie aan Hogeschool Rotterdam.
Ik houd van de dynamiek, variatie en uitdagingen die dit met zich meebrengt. Tegelijkertijd wil ik ook opladen in rust. Dit doe ik door yoga, meditatie en gezelligheid. Daarnaast laad ik op van écht contact met mensen. Bij supervisie vind ik het heel waardevol hoe we voor een langere tijd samen optrekken en met aandacht kunnen reflecteren op jouw handelen. Bij mijn coaching ben ik gespecialiseerd in systemisch kijken m.b.v. Emotional Freedom Techniques (EFT/’tapping’) en energetische healing.
Mijn begeleidingsstijl typeert zich als dialogisch, vanuit het hart en creatief. Dit komt voort uit mijn achtergronden als ergotherapeut, HBO-docent (ergotherapie) en begeleidingskundige. In mijn begeleiding is er aandacht voor dat wat zichtbaar is in jouw handelen en hoe dit in verbinding staat met dat wat niet zichtbaar is (emoties en gedachten). Ook onderzoeken we welke invloed de context heeft op jouw ervaringen. Ik stel je nieuwsgierige vragen en vertraag samen met jou. Zo ontdek je steeds meer mogelijkheden om anders/beter te handelen. Meer in verbinding met jezelf en de ander!

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur me dan een berichtje.

Hartelijke groet,
Sonja van Ockenburg-Dekker

Contact

Voel je Zenja
Naaldwijk
Nederland
0642966812

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Supervisietraject aan zelfstandige coach
"Ik heb bij Sonja een (voor mij) intensief supervisie traject gedaan.
Sonja neemt goed waar en is niet terughoudend om dit te bespreken op haar eigen zachte en warme manier. Ze is een echte begeleidingsprofessional die het beste uit mij, als cliënt, heeft gehaald. As ik om haar mening, advies of bevestiging vroeg, zorgde ze dat ik de antwoorden bij mijzelf zoek. Het is zeer prettig met Sonja samenwerken. Ze is nauwkeurig, empathisch, vriendelijk en oprecht geïnteresseerd."
Supervisietraject aan student HBO-ergotherapie
"Sonja heeft mij begeleid tijdens een supervisietraject binnen de opleiding ergotherapie. Hierbij zijn wij de diepte ingegaan en heeft ze mij laten confronteren met mezelf, waardoor ik sterker in mijn schoenen ben gaan staan. Ik heb hier zeker veel van geleerd en zij heeft hierdoor een mooi randje gegeven aan de laatste fase in mijn studie."