Lieuwkje Hoekstra

Professioneel profielVanuit mijn praktijk “Supervisueel” werk ik als geregistreerd supervisor, registercoach en gecertificeerd intervisiebegeleider. Ik werk veel met visualisaties en werk ervaringsgericht.
Supervisanten, intervisanten en coachees vinden me aandachtig, goed luisterend, speels, opmerkzaam, uitnodigend, open, mild en oordeelvrij. De ontwikkeling die ze door de supervisie/coaching doormaken ervaren ze als zeer krachtig. Intervisiegroepen geven terug dat mijn begeleiding zeer waardevol is, uitnodigend, speels en tegelijkertijd methodisch.
Binnen de (ambulante) GGZ heb ik bijna 20 jaar gewerkt als begeleider, teamondersteuner, supervisor en coach. Daarnaast heb ik me vele jaren actief ingezet binnen het Collegiaal Opvang Team (inter – opvang en gesprekken met collega’s, tot steun en bevordering van de verwerking van ernstige incidenten). Ook ben ik jarenlang lid geweest van het PRISMA-team (analyse en onderzoek na calamiteiten om kwaliteit van zorg te toetsen, borgen en te verbeteren). Collega’s vonden me betrokken en invoelend, open, analytisch sterk, deskundig en procesgericht.
In de tijd voordat ik bij de RIBW werkte heb ik (scholing en) veel ervaring opgedaan in onderwijs, ouderen- en gehandicaptenzorg.

Contact

Supervisueel - Ervaring in beeld
Zwolle
Nederland
06-4757 4360

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties