Kasper van Helden

Professioneel profiel

Het is mijn passie om anderen te helpen beter te worden in hun werk. Ik vind het prachtig om samen met teams, professionals en vrijwilligers te werken aan het bereiken van concrete resultaten. Als het nodig is samen de diepte in, maar niet oeverloos peuteren, het gaat uiteindelijk om het resultaat, dat je bereikt wat je wilbereiken.Wat onderscheid mij als begeleider?- Hart voor de kerk van Christus- Ruime ervaring in het kerkenwerk, zowel in een pionierssituatie als in een traditionele kerk.- Begeleiding met een vleugje humor

Contact

Kompaña
Zutphen
Nederland
06 36331660

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Rob de Boer, gemeenteopbouwwerker en voorganger
“Ter verdieping van je functioneren (het hoe en waarom) beveel ik het supervisietraject met Kasper van harte aan. Met veel geduld, humor en tact weet Kasper daar te komen waar je zelf niet bij kan. Hij heeft me op een andere manier naar mijn functioneren laten kijken: wie ben ik, wat doe ik en waarom? Daarnaast geeft hij je de tools en inzichten om praktisch aan het werk te gaan.”
Mirjam de Stigter, jeugdwerker
“Supervisie is een mooie manier om even vanuit een afstandje naar je eigen functioneren in je eigen werkcontext te kijken. Kasper zorgde steeds voor een veilige sfeer waardoor je ruimte ervoer om je eigen casussen in te brengen en je vrij te voelen om te delen wat je wilde. Door gebruik te maken van verschillende coachingstechnieken leer je op verschillende manieren over je eigen denken en handelen en kun je inzichten opdoen hoe jij jouw aandeel in je werkomgeving kunt veranderen of verbeteren.”
Ewalt Nijsink, missionair pionier
“Ik heb Kasper leren kennen als een betrokken reisgenoot. Door zijn vragen laat hij me nadenken over de situatie en mijn rol daarin. Kasper gebruikt hiervoor verschillende werkvormen, die nieuwe inzichten opleveren. Pijnpunten worden helder, hier kan ik actief mee aan de slag. Dit geeft nieuwe motivatie en energie voor mijn werk!”
Daniël Koffeman, jeugdwerker
“Elk gesprek met Kasper was voor mij enerzijds een fijne uitlaatklep, een plek waar ik door hardop in gesprek te gaan mijn gedachten goed kon ordenen. Het was echter nog veel meer door de goede vragen die Kasper stelde en de spiegel die hij regelmatig voorhield. Dat hielp me aanzienlijk, om verder te komen in mijn denkproces. Echt een fijne, ludieke en goede coach!”