Judith Wagter

Professioneel profiel

Supervisie aan (beginnende en ervaren) professionals in onderwijs. Supervisor aan coachopleiding tot erkend coach. Mijn specialisatie is het leren van professionals op de werkplek. Hierin heb ik aandacht voor zowel de formele als de informele kant van het leren. Het ontwikkelen van je professionele identiteit is een must om blijvend richting te kunnen geven aan je ontwikkeling. Wat neem je mee? Wat laat je achter? Als supervisor en coach wordt ik door klanten in evaluaties beschreven met woorden als: toegankelijk, aandachtig, uitdagend. Daar ben ik blij mee: het is precies wat ik in dit werk nastreef.

Contact

Leren in Beweging
Zandslootkade 43
2171XT Sassenheim
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Professional
Het was prettig te ontdekken dat je thuis bent in meer- en hoogbegaafdheid en wat dit ook voor volwassenen nog kan betekenen. Dat hielp enorm in het traject. Je schrijft dat niet in je profiel, maar ik vind dat dit best gezegd mag worden. Er zijn meer snelle denkers die tegen dingen aanlopen. Weet dat je dan bij Judith aan het goede adres bent.
Professional medisch/zorg
Je hebt veel ervaring in ons vakgebied en weet daardoor de juiste prikkelende vragen te stellen. Doordat je tegelijkertijd een 'buitenstaander' bent, zet je ons aan het denken. Een intervisie leidde vaak nog tot veel vervolggesprekken en -gedachten!
Ervaren hbo-docent (supervisietraject)
Uitdagend om na jaren in het vak weer eens tijd en aandacht te besteden aan hoe ik nu echt over situaties denk, en hoe ik mijn vak wil overdragen. Een verrijking.
Arts
Je stelt prikkelende vragen die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Daarmee til je ons over grenzen heen waarvan we het bestaan niet kenden: ik leer mezelf in elk geval weer opnieuw kennen en kan steeds beter woorden geven aan 'waar ik van ben' in mijn vak.
Beginnend professional (coaching)
Coaching bij Judith helpt om op een snelle manier verder te komen en grote problemen in je opleiding te voorkomen op het moment waarop je dreigt vast te lopen.
Supervisie onderwijskundig
Ik voelde me erg op mijn gemak. Dit kwam mede doordat Judith voor een hele veilige sfeer zorgde. Ik voelde me vrij om alles te durven zeggen zonder te denken misschien vinden Judith en de andere supervisant dit wel heel gek.De vragen van Judith vond ik echt doeltreffend en hebben me ook wel aan het denken gezet.