Jolanda van Veen

Professioneel profiel

Praktijk voor Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, EMDR, hypnotherapie, supervisie, coaching en ouderbegeleiding.

Voor datgene in je leven waar je zo last van kan ervaren en zelf niet weet hoe nu verder. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe het is om te verliezen en weer opnieuw te beginnen. Het is helpend om daar coaching, counseling en/of therapie in te krijgen. Sterker worden, weerbaar en gebruik makend van de krachten die jij als uniek mens zo in je hebt.

Integratieve therapie (coaching en counseling) is kortdurende therapie die voor iedereen op maat wordt gemaakt. Ik maak gebruik van verschillende technieken en interventies uit de therapeutische stromingen; dat wat voor deze cliënt, op dit moment in zijn leven, met deze klacht het meest helpend is. Gemiddeld zijn 5 tot 15 sessies nodig. Soms meer en soms minder.
Kijk voor meer informatie op mijn website www.jolandavanveen.nl of neem vrijblijvend contact op.
In mijn praktijk werken 9 professionals, allemaal met hun eigen expertise zodat er altijd iemand is die bij je past.

Daarnaast werk ik samen met Joyce de Wilde (financieel echtscheidingsspecialist) en Linda Duijverman (advocaat en mediator) volgens ons unieke concept: Scheiden, wat nu? Hulp bij alle aspecten van een scheiding: juridisch, emotioneel en financieel. Eén aanspreekpunt voor alle vragen.
Doel: respectvol scheiden waarbij aandacht is voor de stem van betrokken kinderen.
www.scheidenwat.nu

Specialties: Integratieve therapie, hypnotherapie, relatietherapie en ouderbegeleiding, counseling, EMDRi, mindfulness, coaching, supervisie.

Contact

Jolanda van Veen coaching en supervisie
Koningin Julianaweg, 124
2264 BE Leidschendam
Nederland
0622901146

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*