Jessie van der Veen

Professioneel profiel

Als coach / supervisor en als specialist in de (forensische) psychiatrie, werk ik vanuit liefde en verbinding, waarbij ik persoonlijk, nabij en kernachtig ben. Met een sterke intuïtie en sensitiviteit, spiegel ik snel de kwetsbare kern.
Zonder vooropgezet plan, werk ik met wat er is in het moment. Samen kijken we naar de blokkades in jouw leven of werk. We creëren een veilig en oordeelvrij veld, waarin oude pijn mag worden toegelaten en doorleefd, zonder dat het verhaal geheel verteld hoeft te worden.
Verdriet, boosheid, schuld en schaamte willen gezien en erkent worden. Samen ontdekken we hoe je deze thema's de liefde en compassie kunt geven die ze verdienen, zodat je meer als geheel in verbinding kunt staan met je ware essentie, je hogere zelf en met meer liefde en creativiteit kunt leven.

Een non-duale zienswijze, met een handvol oosterse wijsheden vormen de basis voor mijn visie over geluk en zijn. Meer in je lichaam, minder in je hoofd. Meer bij wat er nu is, minder bij wat er was of komt. De essentie van ieder pad van bewustzijnsontwikkeling.

Vind mij straks ook op: www.keuzevrijbijmij.nl.
Het platform voor een vrije samenleving zonder uitsluiting.

Hartegroet.

#Intuïtief #Verbindend #Persoonlijk #Nabij
#Non-dualiteit #Spiritualiteit #LawOfOne
#Schaduwwerk #Kwantumfysica #ECIW

Contact kan via PB of bellen/Signal/Telegram/SMS
nr.: 06-42312068
Zie ook LinkedIn voor mijn CV:
https://nl.linkedin.com/in/jessievanderveen

Contact

Jessie van der Veen
Groningen
Nederland
0642312068

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*