Hielkje ten Cate

Professioneel profielVanaf 1976 heb ik als docent, opleider, trainer en begeleider ervaring en expertise opgedaan in het speciaal-, voortgezet- en hoger onderwijs. Van het werken in de multiculturele school, de gezondheids- en verslavingszorg heb ik geleerd om over grenzen heen te kijken en me te blijven verwonderen. Met respect voor ieders eigenheid zet ik mensen graag aan tot leren en ontwikkelen. Mijn werk- en levenservaring komt mij hierbij goed van pas. Kenmerken voor mijn werkwijze zijn aandachtig luisteren en zorgvuldig afstemmen. De zoektocht naar de essentie maakt elke ontmoeting de moeite waard.

Contact

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Collega Wimke van 't Spijker
“Hielkje is in haar werk als supervisor en coach consciëntieus, zorgvuldig en oprecht. Zij zoekt naar dat wat de ander kan ondersteunen en maakt daarbij gebruik van het aanboren van de nieuwsgierigheid van de ander. Heel plezierig!!”
Maria Schreuders (supervisant)
“Door de supervisie met Hielkje heb ik beter inzicht gekregen in mijn werkwijze. Zij heeft mij in korte tijd geholpen om tot de kern te komen. Dit heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn professionele ontwikkeling.”