Daphne van Estrik

Professioneel profiel

Hi, ik ben Daphne de geregistreerd begeleidingskundige achter S’PEAK coaching.

Ik ben als moeder van een dochter, gespecialiseerd in het begeleiden tijdens transities. Een zwangerschap, bevalling en ouderschap is één van deze transities.

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een dagelijkse routine waarin onder andere meditatie, ademhalingsoefeningen, affirmaties, visualisaties en een positieve mindset onderdeel zijn. Tijdens mijn bevalling kwamen alle tools, technieken en kennis van de afgelopen jaren samen en heb ik ervaren hoeveel impact en invloed deze hadden op een positieve beval ervaring.

Het is mij missie om jou de kennis en tools te bieden die je kracht en vertrouwen geven voor een relaxte en ontspannen bevalling en herstel periode. Een bevalling waar je zonder angst in gaat, waarvan je van te voren weet hoe je het in gedachten voor je ziet maar ook relaxt blijft op het moment dat het totaal anders verloopt. Een vierde trimester waarin jij en je kindje optimaal kunt herstellen van de prachtige inspanning die jullie hebben geleverd.

Ik gun iedere moeder en partner een positieve bevalling waar je vol vertrouwen naar uitkijkt. Én waar je achteraf positief en met plezier op terugkijkt.

Contact

S'PEAK coaching
Dordrecht
0630032929

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties