Update crowdfunding koffers Yucelmethode voor Oekraïne. Doe mee met de eindsprint!

Type: Nieuws
Datum: 29 August 2022

Oekraïense collega’s onder de indruk van de betrokkenheid van hun collega’s

Inmiddels zijn al er al ruim 26 koffers gedoneerd en we hebben nog een kleine 10 koffers te gaan. De stand was gisteren weer ruim € 1000 hoger ten opzichte van vorige week. We willen alle gulle gevers bedanken voor hun donatie. We gaan gestaag op ons doel af dankzij alle betrokkenheid!

Collega’s helpen in traumatiserende omstandigheden hun werk uit te voeren. Dat vraagt nieuwe kennis en kunde. Oekraïners zijn een krachtig volk als we er al even bij stil staan hoe snel zij bijvoorbeeld ook als vluchtelingen buiten Oekraïne zo snel weer werk weten te vinden. En door Oekraïense supervisoren met een online training van de Yucel Methode te ondersteunen, kunnen zij de kennis en kunde inzetten om het land van binnenuit te herstellen. Je draagt met een donatie bij aan emotioneel herstel in Oekraïne.  Via supervisie in allerlei beroepen stromen mensen in die zo een nieuw perspectief kunnen ontwikkelen. En zoals de Oekraïense collega’s zelf tijdens de Summer University in Riga hebben aangegeven. “Het is zo belangrijk om te weten dat we niet vergeten worden”

Klein Foto Gerian_oekraiense collega s

Gerian Dijkhuizen (midden) met delegatie uit Oekraïne tijdens Summer University in Riga augustus 2022. De delegatie uit Oekraïne bij de Summer University toonde zich ontdaan bij alle inspanningen.

Wil jij meehelpen als individu, als professional of als organisatie om de laatste klapper te geven dan kun je onderstaande betaalmethoden gebruiken:

- een zelf te kiezen bedrag overmaken naar NL88 INGB 0004 2300 61
   t.n.v. LVSC Regio Amersfoort o.v.v. Actie Yucel Oekraïne.

- het betaalverzoek gebruiken voor een zelf in te stellen bedrag
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=9wT4OLsqEKBxbrqNkT0dyX2blJ7UdBwb

- of de QR-code voor een bedrag van € 10

Veel dank voor alle steun!  

Gerian Dijkhuizen, Adrianne van Doorn, Ria Schlepers en Frans van Son

Informatie te verkrijgen via geriandijkhuizen@gmail.com