Edwin van de Graaf

Professioneel profiel

OBSERVEREN, VASTLEGGEN, TERUGGEVEN & ONTWIKKELEN.
Zoeken naar het unieke, daar de focus op leggen om er vervolgens samen naar te kijken.

Ik ben verbonden als docent aan de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW), bij de Health opleidingen; Technische Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen en Biomedische Technologie.

Ik geef trainingen en workshops in vaardig communiceren en professioneel gedrag (o.a. samenwerken, presenteren, feedback, reflectievaardigheden) en begeleid studenten tijdens de stages.
Mijn focus ligt op het bewust maken en ontwikkelen van kwaliteiten en het begeleiden van de studenten naar jonge professionals.

Observeren, vastleggen, teruggeven en zichzelf laten ontwikkelen.

Ik ontwikkel mijzelf ook op professioneel vlak onder andere door de Master Beleidingskunde die ik sinds september 2021 volg.
Deze opleiding geeft naast de titel Master of Arts (MA), tevens de door de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching (LVSC) registraties van supervisor, registercoach en organisatiebegeleider.

Deze opleiding is bestemd voor ervaren beroepsbeoefenaren die vanuit hun functie andere professionals onderzoekend begeleiden bij individuele en collectieve leervragen met betrekking tot het vinden, vormgeven en ontwikkelen van hun professionele identiteit in een organisatiecontext.
Tijdens deze opleiding word ik zelf ook intensief begeleid om mijn eigen praktijk verder op te zetten.

Door mijn brede ervaring in verschillende werkvelden (commercie, ict, overheid, zorg & onderwijs) en mijn jaren als zelfstandig ondernemer kan je makkelijk met mij schakelen over jouw zoektocht.

Vanuit mijn ontwikkelstudio in Doetinchem kijken we samen naar jouw vraag, buiten of op een andere locatie afspreken kan uiteraard ook. Ik ben scherp in mijn observaties en niet bang om je dit terug te geven, direct, relativerend en met humor.
Uitgangspunt voor dit gezamenlijke proces is een heldere formulering van jouw vraag. Wat speelt er precies? Waar brandt jouw vuur? Wat mag er wel en niet worden gezegd? Welke verschillende perspectieven bestaan er naast elkaar? Zijn er meerdere lagen? Wie of wat sluit je uit?
Op het spel staan diepgaande vragen die een beroep doen op jouw register van zingeving, waarden-oriëntaties en intermenselijke ontmoeting.

Hieronder kan je contact opnemen, of kijk als je nog twijfelt op mijn webiste, of linkedin voor meer informatie.
Hoor graag van je.
Edwin.

Contact

De ontwikkelstudio
Plakhorstweg 17-Boven
7008As Doetinchem
Nederland
0626728989

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*