Jap van Nuijs

Professioneel profielEgo Centralis is onze bedrijfsnaam wat staat voor "Ik centraal". Met deze "ik" wordt de hulpvrager bedoeld. De trajecten gaan namelijk over jou en het is belangrijk dat jij jezelf volledig centraal gesteld voelt.

De coaching- en/of begeleidingstrajecten die er geboden worden zijn gericht op een hele brede doelgroep. Er zijn zoveel verschillende mensen die rondlopen met levensvragen, die rondlopen met persoonlijke groei vragen binnen psychische problematiek, die zich los willen maken uit vastzittende patronen en overtuigingen, die gezinsproblematiek willen oplossen, die behoefte hebben aan meer structuur of plannen en/of die willen kiezen voor het leven na een trauma door post traumatische groei.

Wanneer je op 1 van bovenstaande zaken " Ja " kan antwoorden dan is het zinvol om contact op te nemen om een kennismakingsgesprek te plannen.

Uiteraard zijn er gebieden waar meer expertise voor aanwezig is:

Trauma / post traumatische groei - Van overleven naar beleven, gericht op een nieuwe toekomst!

Zijnsgerichte coaching - Bewust worden van ineffectieve patronen en terug naar de Authentieke kern!

Gezinsgerelateerde problematiek - Met elkaar om gaan en elkaar aardig blijven vinden!

Overbruggingszorg - Op een wachtlijst staan en jezelf staande houden!

Bovenal is het belangrijk te weten dat het leveren van maatwerk per persoon een belangrijk aspect is binnen de dienstverlening van Ego Centralis. Ieder mens is namelijk uniek en heeft vanuit daar ook een persoonsgerichte benadering nodig, die gericht is op de persoonlijke aspecten, vragen en karaktereigenschappen.

Uiteindelijk gaat het over jou en jij mag centraal staan met jouw hulp- of toekomstvraag!

Contact

Ego Centralis
Nevelgaarde 8
3436 ZZ Nieuwegein
Netherlands
0630027790

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*