Op 9 juni is er speciaal voor leden een ondernemersmiddag met Siets Bakker!

Type: Nieuws
Datum: 02 May 2022

Op 9 juni organiseren we van 13.30 tot 16.30 uur een ondernemersmiddag voor leden met aansluitend een borrel. Deze keer met Siets Bakker. Trainer, organisatiecoach en auteur van Rake Vragen, Onderstroommanagement en Systemisch wijzer.

De locatie volgt nog maar zal centraal in het land zijn.

Ontmoet de ondernemer in jezelf en bij anderen. Het maakt niet uit of je coach bent, supervisor of organisatiebegeleider, het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer aan de weg timmert en het maakt ook niet uit of je in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt: in ons vakgebied is het nodig dat je op eigen benen kunt staan, dat je zakelijke afspraken kunt maken over wat je te bieden hebt en dat je jezelf als professional laat zien. Op de manier die bij jou past, die jou versterkt.

In deze workshop faciliteert Siets Bakker deze ontmoetingen met jezelf en met anderen. Zodat je weer even kunt voelen waar je staat en weet hoe je jouw volgende stap kunt zetten. De Rake Vragen van Siets, haar kennis van systemisch werken en eigen ondernemerschap stimuleren je om zelf te groeien en ontwikkelen. Daar zullen jouw klanten direct van profiteren.

Meer informatie en aanmelden?

Lees verder >>