Nieuwe LVSC beroepsregistratie tot Organisatiebegeleider

Type: Nieuws
Datum: 17 September 2020

De erkenning van een aantal opleidingen tot Organisatiebegeleider heeft onhold gestaan omdat de ALV haar stem nog moest uitbrengen over het Overgangsreglement Erkenning opleidingen. Op 3 september jl. heeft de ALV groen licht gegeven voor het Overgangsreglement Erkenning van opleidingen.

Goed nieuws dus voor de afgestudeerde studenten van een aantal opleidingen tot Organisatiebegeleider omdat zij zich nu kunnen laten registreren bij LVSC! Studenten die een diploma hebben behaald van de volgende opleidingen: Organisatiecoaching (Alba-academie), Master Organisatiecoaching (Haagse Hogeschool), Post Bacheloropleiding Organisatiecoaching (Haagse Hogeschool) en Master Begeleidingskunde (Hogeschool Rotterdam/Hogeschool Arnhem Nijmegen) kunnen zich laten registreren als Organisatiebegeleider bij LVSC. Zij zijn van harte welkom om zich in te laten inschrijven in ons beroepsregister en kennis en kunde op peil te houden door deel te nemen aan onze bijscholingsactiviteiten. 

Lidmaatschap

Als voorwaarde voor de aanvraag van een beroepsregistratie bij LVSC vragen we je om lid te worden van onze beroepsvereniging. Je lidmaatschap geeft toegang tot ruim 40 bijscholingsactiviteiten per jaar in 14 regio’s, een abonnement op het Tijdschrift voor Begeleidingskunde (4 keer per jaar), gebruik van onze Gedragscode en klachtenregeling, nieuwsbrieven en kennisbank en diverse ledenkortingen (o.a. op beroepsverzekeringen, e-coach applicaties, congressen en vakliteratuur). Wil je lid worden? Ga naar het lidmaatschapsformulier om je aan te melden bij LVSC. Meer informatie over onze tarieven vind je hier.

Beroepsregistratie

Via het aanvraagformulier Registratie Organisatiebegeleider vraag je de beroepsregistratie aan bij LVSC. Onze aanvraagformulieren vind je hier. Na verwerking van je aanvraag ontvang je een certificaat van je beroepsregistratie tot Organisatiebegeleider. Je beroepsregistratie wordt vervolgens getoond in ons beroepsregister en op je persoonlijke profielpagina. Je profiel is (na invullen en toestemming) vindbaar bij de Zoek een begeleider functie op onze website. 

groep coaches