Meerwaarde supervisie en coaching in coronatijd

Type: Nieuws
Datum: 14 July 2020

Supervisie en coaching gaan in deze periode van corona en thuiswerken gewoon door. Professionele begeleiding helpt professionals zich te bezinnen en te verhouden tot deze nieuwe tijd en nieuwe manier van werken.

Tijdens een supervisie- of coachtraject kom je los van je thuiswerksituatie in coronatijd en maak je ruimte om na te denken en te leren. Nu veel mensen thuis werken zien we vaker dat mensen behoefte hebben om te praten over wat deze tijd met hen doet. Met deze vraag kun je goed terecht bij een LVSC geregistreerd Supervisor of Coach. 

Er lijkt een groeiende behoefte aan bezinning en werken aan persoonlijke ontwikkelvragen te zijn. Het werken op afstand en de gevolgen hiervan voor jezelf en je omgeving is vaak onderwerp van gesprek. 

In deze tijd van werken op afstand zijn supervisoren en coaches meer online gaan werken. Sommigen combineerden face to face gesprekken al met online begeleiden en anderen hebben zich goed verdiept in dit onderwerp en deze manier van werken eigen gemaakt. LVSC heeft aangesloten coaches en supervisoren hierin ondersteund met artikelen, kleinschalige online bijscholing en webinars over online begeleiden. 

Onze aangesloten supervisoren en coaches zijn dus goed uitgerust om je online dezelfde hoge standaard van professioneel begeleiden te bieden. Heb je vragen over onderwerpen als werk-privé balans, leidinggeven of je persoonlijke ontwikkeling, dan kun je terecht bij onze geregistreerde supervisoren en coaches.