Macht en onmacht

Enschede
Type: Nieuws
Datum: 13 June 2019

Marco de Witte is een bevlogen adviseur, docent, spreker en coach op het gebied van verandermanagement en gedragsverandering. Als geen ander vertaalt hij op een heldere en inspirerende manier wetenschappelijke inzichten uit strategie- en verandermanagement-literatuur naar waardevolle concepten en praktijken voor managers, organisatiebegeleiders, coaches en supervisoren. Er zijn drie actuele veranderkundige thema’s die hem bezighouden: derde orde veranderingen (ook wel transitiemanagement genoemd), de rol van emoties in gedrags- en organisatieverandering en het persoonlijk leiderschap van de veranderaar.

Op 31 oktober is er aandacht voor de macht en onmacht in veranderprocessen en in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Marco de Witte heeft een eigen onderneming en  is tevens verbonden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Samen met Jan Jonker en Maurits Jan Vink stelde hij ‘Essenties van Verandermanagement’ samen. En met dezelfde Jan Jonker publiceerde hij ‘De Kunst van Veranderen. Bewegen naar de kern’ (2014).

Locatie: Deventer 
Tijd: overdag (twee dagdelen)

Meer informatie over de precieze locatie, tijdstip en kosten volgt zo spoedig mogelijk.  De regio's Zwolle en Enschede organiseren deze dag.