LVSC jubileumcongres: Skills & Scenery - Professioneel begeleiden in de 21e eeuw

Type: Nieuws
Datum: 25 June 2020

Op 10 november organiseren we ons jubileumcongres Skills & Scenery - Professioneel begeleiden in de 21e eeuw. 

Nieuw landschap en nieuwe vaardigheden

De wereld verandert in een nog sneller tempo dan we voor mogelijk houden. Dat ondervinden we in 2020 tijdens de coronacrisis. Met elkaar staan we voor pittige uitdagingen waartoe we ons moeten verhouden. Het biedt tegelijkertijd nieuwe kansen en een nieuw landschap voor professioneel begeleiders. Op 10 november organiseren we een bijzonder congres ter ere van ons 40 jarig jubileum. We willen supervisoren en coaches inspiratie bieden, laten ervaren hoe professioneel begeleiden in de 21e eeuw eruit ziet en welke toekomstige skills je nodig hebt.

LVSC jubileumcongres

De dag biedt verfrissende inzichten, toekomstvisies, nieuwe skills en werkvormen. Wil je weten hoe generatie Z werkt en denkt en wat zij nodig hebben? Ben je ook zo benieuwd wat we kunnen leren van criminele netwerken en wat hun zo effectief maakt? Onze spetterende opening met het interactieve theaterstuk Aan tafel met je schoonmoeder, gebaseerd op kennis van Harvard University, wil je niet missen. Jeroen Stek en Ton Kemp nemen je graag mee in 'de schoonmoedertechniek'. Reis met ons mee door het nieuwe landschap van de begeleidingskunde!

We sluiten de dag af met een feestelijke borrel om te toasten op 40 jaar LVSC.

Meer informatie en aanmelden

Ons congres vindt plaats in de Reehorst in Ede. Zij hebben diverse maatregelen getroffen om aan alle corona maatregelen te voldoen (hygiëne, social distancing, maximaal aantal deelnemers in een zaal etc.). Mochten we toch alsnog moeten besluiten om ons congres naar het voorjaar te verplaatsen, dan kun je uiteraard kosteloos annuleren. We organiseren ons congres in samenwerking met Kloosterhof events. Op de congreswebsite www.lvsccongres.nl lees je meer informatie over het programma en kun je aanmelden.