LVSC beroepsregister per 1-1-2012

Type: Nieuws
Datum: 14 May 2013

LVSC neemt per 1-1-2012 het beroepsregister weer onder haar hoede. De registratie-eisen en voorwaarden zoals die door LVSC met St!R de afgelopen twee jaar zijn afgestemd worden overgenomen.

Voor uw registratie bij LVSC is het een voorwaarde dat u lid bent van een beroepsorganisatie die is aangesloten bij NFBK. Zie www.NFBK.nl . Dit zijn de volgende beroepsorganisaties: LVSC, NOLOC, NIP, NAC, LVPW, NOBCO en ABvC.

Klik hier voor de Registratietarieven 2012


LVSC biedt vanaf heden ook coaches de mogelijkheid om zich te laten registreren als LVSC Registercoach. In eerste instantie is dit mogelijk voor mensen die:

- de LVSC-training Maatwerk naar Erkend Coach! hebben afgerond

- een applicatiecursus voor LVSC-geregistreerde supervisoren hebben afgerond bij:

CHE (Applicatiecursus Coaching)

of de Haagsche Hogeschool (Masterclass Individuele Coaching).

Het bestuur sreeft ernaar om z.s.m., maar uiterlijk 1 april 2012 de eisen en routes om LVSC Registercoach te worden, te kunnen presenteren.

Naar verwachting zal per 1 januari 2012 het LVSC- beroepsregister zichtbaar zijn op de website. Wij werken er hard aan. In uw websiteprofiel zal een geldige registratie worden getoond.


Voor uw registratieaanvraag Registercoach of Supervisor kunt u onder het tabje " Over LVSC" aanvraagformulieren vinden. In januari 2012 wordt een apart tabblad ingericht voor informatie over registratie.

U kunt uw ingevulde (her)registratieaanvraag richten aan:

LVSC

St. Canisiussingel 28

6511 TJ NIJMEGEN