Ledenvoordeel BHVNederland

LVSC-leden krijgen 10% korting op BHV-trainingen en preventiemateriaal van BHVNederland. Lees hieronder het bericht van BHVNederland. LVSC-leden vinden de kortingscode op de pagina

Mijn LVSC - LVSC Documenten

BHVNederland

Wij redden mensenlevens! Onze missie is heel Nederland de kans geven levens te redden en schade te beperken door middel van preventief en repressief veiligheidsbewustzijn.

Erkend Opleider
Wij bieden BHV, EHBO en AED opleidingen aan. Bovendien geven we aanvullende opleidingen als: Ploegleider, Preventiemedewerker en Hoofd/Coördinator BHV.

We verzorgen op maat gemaakte opleidingen waarbij uw risico ons lesplan is, en een van onze instructeurs u leert denken in het nemen van actie. U of uw medewerker zal bedrijfshulpverlener worden. Eén keer per jaar volgt de bedrijfshulpverlener een BHV herhalingscursus om de kennis op peil te houden. Treden bij een calamiteit op uw werkvloer meerdere BHV’ers op, dan wordt uw BHV-ploeg aangestuurd door ploegleiders, in het geval deze ploeg verdeeld wordt in kleine ploegjes. De preventiemedewerker zorgt voor een up-to-date Risico Inventarisatie & Evaluatie en veiligheidsplan. Uw Hoofd BHV zorgt dat alles rondom veiligheid voldoet aan het wettelijk kader.

Advies op Maat
Onze BHVNederland groep redt mensenlevens door goed en praktisch advieswerk. Denk aan de Risico Inventarisatie & Evaluatie en het Plan van Aanpak. Deze documenten brengen risico’s in kaart, geven een handvat voor verbetering aan, en zorgen voor een gezonde en veilige organisatie. Daar krijgt u enthousiaste medewerkers van!

Wij vervaardigen ook ontruimingsplannen en -plattegronden. Deze zorgen voor gerichte actie als sprake is van een calamiteit. Wanneer uw pand ontruimd moet worden, gebeurt dit via de juiste, veilige route. Met BHVNederland beschikt u daarnaast te allen tijde over de juiste hulpmiddelen die uw organisatie echt veilig maken. Wij installeren en onderhouden brandmeldinstallaties, preventiemateriaal (zoals blussers), verbandmiddelen en vluchtwegsignalering.

Voordeel LVSC-leden
Als LVSC-lid krijgt u 10% korting op al onze bhv-trainingen en preventiemateriaal.

Gebruik maken van het ledenvoordeel?
Meer informatie vindt u op BHVNederland of neem contact met ons op:
E: verkoop@bhvnederland.nl
T: 085 201 47 33