Doe mee aan het tijdsperceptie onderzoek!

LVSC
Type: Nieuws
Datum: 05 November 2018

Tijd gaat snel! Veel mensen in werk en studie voelen dagelijks de druk van tijd. Niet achterop raken en doorgaan. Niet meer denken, alleen nog doen. Maar juist die denktijd hebben we nodig om te zien wat we doen. Om richting te geven aan onszelf, naar elkaar en naar de aarde.

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Een kleine miljoen mensen loopt tegen burn-outklachten aan. En deze 1 miljoen beïnvloedt ons allemaal. In gezinnen, op het werk, in de maatschappij.

In samenwerking met de Universiteit Twente en de Vrije Universiteit Brussel, gaat Leontine een tijdsperceptie onderzoek doen. LVSC draagt dit onderzoek een warm hart toe.

DOE JE WAT JE WILT OF WAT JE ‘MOET’?

We leven in een periode waarin er veel van ons wordt gevraagd. We reageren op de vele mails, we zorgen voor de kinderen én werken. We moeten ‘gezond en bewust’ koken. Balans is het toverwoord. Maar kun je je in balans voelen als je vooral leeft naar de wijzers van je klok?

In 24 dagen 24 tijdzones op zoek naar de toekomst van tijd.

Leontine reist in 24 dagen door 24 tijdzones om aandacht te vragen voor tijd. Ze interviewt mensen over tijd, ze neemt je mee naar trends over je woontijd, werktijd of sporttijd. Ze vertelt je de praktische kneepjes van tijd, zomer-/wintertijd, bioritme, tijdzones.

Reis met haar mee!

Geef je op voor het onderzoek en maak je eigen tijdsdagboek!

De deelname kost je 3 minuten per dag en eenmalig 10 euro. Dit tijdsdagboek geeft je inzicht en perspectief in jouw eigen persoonlijke tijdsbesteding en waardering.

Aanmelden kan op www.bureauleontinehamer.com.