Doe mee aan de ‘LVSC Leden werven Leden’ actie

Met elkaar vormen wij de beroepsvereniging LVSC. Momenteel heeft de vereniging rond de 2100 leden. Maar dat kunnen er nog meer worden als we samen onze schouders er onder zetten. Want we zijn trots op deze mooie vereniging en dat stralen we uit door actief collega professionele begeleiders te benaderen zodat de vereniging groeit waardoor het een nog sterkere professionele vereniging wordt en blijft. Doe je mee?

We zijn trots op LVSC, onze vereniging, omdat we samen:

  • beter de buitenwereld kunnen overtuigen van onze professionele meerwaarde
  • werken aan het sterker maken van professionals waardoor ze gezonder en gelukkiger in hun werk staan en prestaties verbeteren 
  • werken aan het kapitaal van organisaties en bedrijven, de mensen, die in een voortdurende veranderende maatschappij steeds belangrijker worden
  • een plek hebben waar we kennis en vaardigheden kunnen uitwisselen en van en aan elkaar kunnen leren
  • beter het vak van Begeleidingskunde verder helpen te professionaliseren en kunnen opkomen voor de belangen van professionele begeleiders.

Op pad voor de vereniging
Meedoen aan de ‘Leden werven Leden’ actie? Bezoek het congres of de ALV en ontvang twee of drie LVSC-enveloptassen die je mag geven aan een collega professionele begeleider in jouw netwerk. Of mail naar info@lvsc.eu om tassen op te vragen. 

In het pakketje zit: een actieflyer met bon voor gratis regioworkshop, TsvB-nummer, LVSC-notitieblok en -pen. Met deze ledenactie krijgen nieuwe leden tot 1 juli korting op het lidmaatschap en registratie. Op de flyer in de enveloptassen staan de voordelen van een lidmaatschap en de actie beschreven. Handig om te gebruiken als je zelf uitlegt waarom jij lid bent van LVSC. 

Jouw moeite wordt beloond
Voor elk nieuw aangemeld lid ontvang je een mooie attentie. Je kunt daarbij kiezen uit:

  • De coachingskalender 2019 ‘De scheur je los in 2019’ (kalender)
  • Durf het verschil te maken, realistisch veranderen in organisaties
  • 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching, teams begeleiden naar zelforganiserend verbeteren
  • Non-verbale werkvormen in supervisie en coaching, De taal van het lichaam
  • Ons Binnenste Buiten - Dialoogkaarten (Spel), Over professionele identiteit in organisaties

Gaat iemand zich door jou aanmelden als lid? 
Degene die zich aanmeldt kan dit doen via lvsc.eu. Daarbij vult hij of zij de code KortingLWA in. De korting geldt niet i.c.m. andere kortingen zoals de studentenkorting. Bij het veld ‘opmerkingen’ kan jouw naam ingevuld worden als degene via wie ze lid zijn geworden. Wij nemen dan contact met je op voor het cadeau.

Bouw mee aan een sterke vereniging!

Bureau LVSC
info@lvsc.eu  -  024-3662080 (ma-do)