Dag van de levensvragen - 25 juni

Type: Nieuws
Datum: 19 May 2022
Op 25 juni is de Dag van de Levensvragen. Een landelijke dag om levensvragen meer bekendheid te geven. Voor deze dag roept de organisatie zo veel mogelijk mensen op om in hun eigen regio of werkgebied bekendheid te geven aan levensvragen en aan hoe zij in hun vak (in dit geval supervisie en coaching) aandacht geven hieraan. 


Doe je mee?


Op of rond de Dag van de Levensvragen nodigen we je van harte uit om een eigen activiteit te organiseren binnen je organisatie of woonplaats. Je kunt op www.dagvandelevensvragen.nl voorbeelden van activiteiten van vorig jaar vinden. Denk eens aan een biografische wandeling, een les over palliatieve zorg, een gratis coaching, een webinar of een levensvragenontbijt. Kijk op de website voor meer inspiratie!

Doe je mee? Vergeet niet je activiteit aan te melden op: www.dagvandelevensvragen.nl. We verloten na afloop €100,- onder de mensen die zich aanmelden

25 juni is de tweede Dag van de Levensvragen. Deze dag is in het leven geroepen om het gesprek over levensvragen te stimuleren. Diverse organisaties zullen op die dag aandacht vragen voor wat levensvragen zijn en hoe je deze bespreekbaar kunt maken.