Crowdfunding voor Oekraïense collega's groot succes maar we zijn er nog niet!

Type: Nieuws
Datum: 16 August 2022
Beste collega's,

we willen jullie hartelijk danken voor alle giften, klein en soms heel groot, voor onze actie 'Yucel voor Oekraïne' die we hier in de regio Amersfoort gestart zijn. Zie het nieuwsbericht Crowdfundingg Yucelkoffers  van 9 augustus. 

In het kort: we zamelen geld in om 36 Oekraïense collega's in de moeilijke situatie die oorlog heet, ter plekke te kunnen laten werken met een prachtige methode waar ze heel enthousiast over zijn. Een methode die draaglast en draagkracht letterlijk in beeld brengt en die mensen (getraumatiseerden, gezinnen die ontheemd of getroffen zijn met verlies) echt verder kan helpen.

Ria Schlepers heeft de methode geïntroduceerd in een van de supervisiegroepen met Oekraïense collega's. We begeleiden vanuit de regio Amersfoort deze supervisiegroepen op verzoek van onze Oekraïense collega's. Omdat wij niet in de oorlog zitten en wat meer afstand hebben.....

Donaties voor 12 koffers opgehaald!
Op dit moment is er geld voor 12 koffers binnen gekomen. Voorwaar een groot succes in 6 dagen! Nogmaals onze hartelijke dank! Dit betekent 2.735 euro van de 7.920 euro die we moeten betalen voor de koffers. 
De crowdfunding is nog niet ten einde....

We hopen deze week op veel vakantiegangers die teruggekomen zijn onder de leden en die van deze actie voor het eerst lezen in hun mailbox. 

Ook als niet-lid is je donatie natuurlijk van harte welkom! Steun je dit initiatief en wil je graag bijdragen? Je kunt doneren op onderstaand rekeningnummer. 

YUCEL 2

In onze eerdere mailing van 9 augustus gingen we ervan uit dat 1/3 van onze leden zou reageren met een gift van 10 euro. Zou dat het geval zijn dan halen we ruim 7.000 euro op. 
Maar tot onze verrassing geven mensen soms ook het bedrag van 1 toolbox (=220 euro)! Dat is natuurlijk geweldig.....waarvoor ook dank. 

Ook de bemoedigende en de hartverwarmende reacties doen ons erg goed!

Vanuit Oekraïne is inmiddels de bevestiging gekomen van het leveren van tolken voor de 3 groepen van 12 collega's die de training gaan volgen. 

Ook het vervoer van de koffers is dankzij de zoon van Ria Schlepers (regiocontactpersoon Enschede en 1 van onze 12 supervisoren die een groep collega's vanuit Nederland begeleidt) veilig en gratis geregeld! Daar werden we even stil van.....

Help je mee ons doel van 36 Yucel koffers te halen?
We hebben nog steeds bijdragen nodig.....wil je meedoen?

Hier is het IBAN Nummer waarop je kunt storten: 


NL88 INGB 0004 2300 61 t.n.v. LVSC Regio Amersfoort o.v.v. “Yucel Oekraïne”.

Of gebruik de betaallink (het bedrag kan je aanpassen): 

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=2imm7i0rpm1irgzhBVnK7OcZUr7c9x6R


Heel hartelijk dank namens de projectgroep Yucel voor onze Oekraïense collega's!

Gerian Dijkhuizen (geriandijkhuizen@gmail.com voor informatie)

Frans van Son

Ria Schlepers

Adrianne van Doorn