Werken met de Bepper Balance Methode (3,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Leiden
(Start)datum: 
13 oktober 2022

'Werken met de Bepper methode' is een 2-daagse training. Tijdens deze training leer om te werken met de Bepper Balance methode. Dit is een methode die ingezet kan worden bij cliënten door professionals met een coachende functie. Een professional kan er voor kiezen om de methode als onderdeel van een traject in te zetten of om de methode bij cliënten als eenmalige sessie aan te bieden.

Door de tastbare uitvoering en het visuele karakter van de gebruikte tools, werken hoofd, hart en buik (het bewuste en onderbewuste) samen en wordt een eerlijk beeld van de innerlijke beleving zichtbaar. Dat leidt tot overzicht, inzicht en realistische stappen ter verbetering. Omdat dit voor de professional en de cliënt zichtbaar is, kan de professional meer gerichte vragen stellen en de cliënt eigen nieuwe inzichten ontdekken en beter zelf te zien welke mogelijkheden voor verbetering er zijn.

De Bepper Balance Methode is een methode waar je, zelfs als je een ervaren professional bent, wel even voor moet gaan zitten om het optimale resultaat te kunnen bereiken. De training is leerzaam, effectief, leuk en helpt ook andere interventies beter in te zetten.

Deze training is erkend door LVSC en levert je 3,5 PE-punten op. Ook krijgen LVSC-leden 10% korting op de trainingsprijs. 

Data BBM-trainingen 2022: 

  • Donderdag 2 december + donderdag 16 december
  • Vrijdag 1 april + vrijdag 15 april
  • Maandag 13 juni + dinsdag 14 juni
  • Donderdag 13 oktober + vrijdag 14 oktober

De training gaat door bij voldoende belangstelling (min. 4 personen). 

Meer informatie vind je op de website van Bepper

 

 

Locatie

Bepper, Praktijk voor Coaching, Workshops & Training
Pieterskerkhof 34
2311 ST Leiden
(Start)datum: 
13 oktober 2022