Training Intervisie begeleider

Organisator: 
overige
Locatie: online
(Start)datum: 
4 oktober 2024
PE punten: 6

Me-We E-learning, het online leerplatform van intervisor, coach en (leer)supervisor Gorry Cleven, start op 4 oktober met een intervisietraining bestaande uit 3 dagdelen, 3 coachmomenten en een online leeromgeving met informatie en opdrachten. LVSC-leden ontvangen 10% korting op deze training. 

In deze training leer je intervisie te begeleiden en te implementeren binnen een organisatie. De training is opgedeeld in 3 delen: groepssessies, individuele coachmomenten en online leeropgeving. Je start telkens met online deel waarin je zelfstandig de basisvoorwaarden en de contractering, de professionele identiteit in je rol als intervisor en de dynamiek in de samenwerking binnen een team, organisatie of keten analyseert. Tussen de bijeenkomsten door lever je opdrachten in die in de individuele coachmomenten besproken worden. Je sluit af met een eindopdracht. Tijdens de online groepssessies oefenen we telkens 2 intervisiemethoden. In totaal oefenen we 6 verschillende intervisiemethoden en werken we ervaringsgerichte oefeningen. Je ontvangt De stralend falen intervisiemethode voorafgaand aan de training.

Informatie en aanmelden


Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van me-we-learningTraining Intervisie Begeleider - Me-We E-Learning (me-we-elearning.com)

 

 

Locatie

online
(Start)datum: 
4 oktober 2024