Uitwisselingsborrel Werken tijdens Corona en leer de Haka (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam
Begindatum: 
8 oktober 2020

Ter start van het nieuwe collegejaar willen we starten met enige introspectie met elkaar in gesprek over hoe je je werk vormt geeft tijdens Corona en met maximaal in je kracht staan door een heuse Haka workshop.

De haka workshop is een activerende beleving: het gaat om het aanleren en ervaren van Haka. De Haka is de wereldberoemde strijdersdans van de Maori's uit Nieuw Zeeland. Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een energieke, verbindende en originele workshop wil organiseren.

In het uitvoeren van deze intensieve HAKA workshop is er aandacht voor het stuk achtergrond en de geschiedenis van haka. Tijdens deze workshop ga je als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate haka. Deze haka wordt onder andere door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam uitgevoerd en is erg krachtig en energiek.

Op 8 oktober 2020 van 19.00 tot 21.30 uur, is er de mogelijkheid om in een korte workshop kennis te maken met elkaar tijdens corona en het uitvoeren van de haka. De haka wordt gegeven door Robert Bouman. 

DRAAG MAKKELIJKE KLEDING EN SCHOENEN!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 7 oktober of zoveel eerder tot de workshop vol is. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Vol is vol.

Afmelden

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via deze website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 7 oktober a.s., na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

Roeivereniging Poseidon
Jan Vroegopsingel 4
1096 CN Amsterdam
Einddatum: 
8 oktober 2020
Begindatum: 
8 oktober 2020