Perfect Day: Workshop over Perfectionisme (1,5 PE)

Organisator: 
noord-holland
Locatie: Alkmaar
Begindatum: 
7 november 2020

Op zaterdag 7 november organiseert de regio Noord-Holland de workshop Perfectionisme van 1000 uur tot 1700 uur. Inloop vanaf 0945 uur. De zaal is aangepast aan de meest recente RIVM-richtlijnen! Neem je eigen mondkapje mee.

Een paar jaar geleden heeft Marcel Hendrickx, de grondlegger van de methodiek Ontwikkelingsgericht Coachen van mensen met Perfectionisme, een lezing gegeven over het ontstaan van deze coaching methodiek.

Deze Regio dag van LVSC Noord – Holland is daar het vervolg op.

Wist je dat perfectionisme één van de grote oorzaken is van (chronische)stress, overspannenheid en burn-out?

Tijdens deze dag willen wij de volgende zaken aan bod laten komen:

  • Je leert symptomen van perfectionisme bij je cliënten herkennen.
  • Je krijgt een paar oefeningen aangereikt waarmee je je cliënten alvast wat kunt helpen.
  • Er komen een aantal coaches aan het woord, die vertellen hoe ze gebukt gingen onder hun perfectionisme en wat de coaching hen heeft opgeleverd. 
  • Je krijgt inzicht in de werking van de methodiek.
  • We doen een aantal oefeningen.

Het wordt een mengeling van luisteren en ervaren.

Voor ons is het belangrijkste doel dat je aan het einde van deze dag het perfectionisme in supervisie en coaching kunt herkennen. Daarnaast beschik je over een oefening waarmee je de mensen die je begeleidt alvast wat verder kunt helpen.

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 01-11-2020.

Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 28-10-2020), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

Doopsgezinde gemeente Alkmaar
Koningsweg 12- Mennozaal
1811 LE Alkmaar
Einddatum: 
7 november 2020
Begindatum: 
7 november 2020