Perfect Day: Workshop over Perfectionisme (1,5 PE)

Organisator: 
noord-holland
Locatie: Alkmaar
Begindatum: 
7 november 2020

Op zaterdag 7 november organiseert de regio Noord-Holland de workshop Perfectionisme van 1000 uur tot 1700 uur.

Een paar jaar geleden is Marcel Hendrickx, de grondlegger van de methodiek Ontwikkelingsgericht Coachen van mensen met Perfectionisme, komen vertellen over zijn kennis en ervaring met Perfectionisme.

De Regio Perfect Day is een vervolg daarop en naast luisteren, gaan we ook zelf aan de slag.

Wist je dat perfectionisme een van de grote oorzaken is van stress, overspannenheid en burn-out?

Herken je jezelf hierin of zie je jouw collega’s, medewerkers of andere hieronder lijden, kom dan naar deze workshop.

  • Wij gaan jullie laten ervaren wat het betekent om last te hebben van perfectionistisch gedrag en hoe je het leert herkennen bij anderen.
  • Er komen een aantal coachees aan het woord, die vertellen hoe ze gebukt gingen onder hun perfectionisme en wat de coaching hen heeft opgeleverd. 
  • Er is een demo model van de VR-bril waarmee je in de ‘ virtual reality’ komt  van een persoon die last heeft van het perfectionisme patroon.
  • We doen een aantal leuke oefeningen.

Het wordt een mengeling van luisteren en ervaren.

Het blijft lastig om veel oefeningen te doen, daar de methodiek zeer persoonlijk is. Wel willen wij dat je aan het einde van deze dag het perfectionisme in supervisie en coaching kunt herkennen. Bovendien beschik je over een oefening waarmee je de mensen die je begeleidt alvast wat verder kunt helpen.

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 01-11-2020 Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 28-10-2020), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

Doopsgezinde gemeente Alkmaar
Koningsweg 12- Mennozaal
1811 LE Alkmaar
Einddatum: 
7 november 2020
Begindatum: 
7 november 2020