Passie voor professioneel begeleiden (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: online
(Start)datum: 
8 april 2021

8 april a.s. van 19.00 tot 21.30 uur

Voor ons, die zoveel bezig zijn anderen te ondersteunen, is het gemakkelijk om onszelf te vergeten.  Soms raken we zo gewend aan onze routine, dat we bepaalde dingen over het hoofd beginnen te zien.  

In deze workshop met Aminata Cairo gaan wij stil staan bij onszelf en hoe wij kracht en inspiratie kunnen putten uit elkaar, zodat wij ons mooie werk effectief kunnen blijven doen. Via creatieve activiteiten zal zij ons meenemen in ervaringen om ons weer te verfrissen en bij te scherpen. 

Aminata Cairo 

Geboren en getogen in Nederland, van Surinaamse ouders, vertrok ze naar de VS om haar opleiding te volgen. Ze behaalde een master in klinische psychologie en een Ph.D. in medische antropologie.

In 2017 werd ze de eerste en enige lector (onderzoeksprofessor) van Afrikaanse afkomst in het toegepaste universitaire systeem in Nederland met een focus op inclusief onderwijs. Voor haar inspanningen ontving ze in 2013 de Martin Luther King Jr. Humanitarian Award aan de Southern Illinois University Edwardsville.  

Haar werk is altijd geworteld in de spirituele en culturele tradities van haar Indiaanse peettante en haar Surinaamse afkomst. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 5 april a.s. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Vol is vol.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 4 april 2021), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven (de knop veranderd weer in Inschrijven). Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

Locatie

online
(Start)datum: 
8 april 2021