Online Masterclass Deep Democracy voor coaches en supervisoren (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Online
(Start)datum: 
18 maart 2024

Deep Democracy Noord verzorgt vanaf 18 maart 2024 de Online Masterclass Deep Democracy voor coaches en supervisoren. LVSC heeft 1,5 PE-punt toegekend aan de masterclass van deze externe aanbieder.

Kenmerkend voor Deep Democracy is dat alle invalshoeken en stemmen de ruimte krijgen om gehoord te worden. In een groep én in jezelf. Dat vraagt van jou als begeleider neutraliteit, compassie, actief luisteren en ruimte geven.

In de online Masterclass Deep Democracy voor coaches en supervisoren leer je de transformerende Deep Democracy tools die je online en live kunt inzetten in je coachings- en supervisietrajecten. Het geeft je een andere manier van kijken naar je werk als coach en supervisor en tools die zowel inwerken op het rationele, lichamelijke als emotionele deel. Werken met Deep Democracy is ook werken aan jezelf, hoe beter we onszelf leren begrijpen hoe beter we kunnen zien dat onze acties onze omgeving beïnvloeden en vice versa. De training wordt gegeven door 2 docenten waardoor er veel ruimte is om in grote en kleine groepen te oefenen.

Wat?
De Masterclass bestaat uit drie online sessies van 2 uur. Voor elke sessie ontvang je een kennisclip en een opdracht. Tijdens de online sessies is er tijd voor reflectie, interactie en practice. Tussen de sessies door oefen je met eigen praktijksituaties.

De thema’s voor de bijeenkomsten zijn:

1. Zeggen wat er gezegd moet worden, “benutten van alle wijsheid”.
Je krijgt inzicht in de essentie van Deep Democracy. Je gaat oefenen met de LDD check-in-methode. Je leert hoe je op een inclusieve manier om kunt gaan met meningsverschillen en persoonlijke dilemma’s.

2. Onder water, “daar waar het spannend wordt”.
Je krijgt inzicht in de roltheorie welke ten grondslag ligt aan Deep Democracy. De roltheorie is gebaseerd op de kwantumveldtheorie. Je oefent met het in kaart brengen van rollen, polariteiten en patronen. Er wordt dieper ingegaan op hoe dit jou kan ondersteunen in jouw rol als coach en/ of supervisor.

3. De zaag scherp, “werken aan je metaskills”.
Je werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je oefent op verschillende manieren met neutraliteit en compassie. Deze oefeningen kun je ook toepassen bij je coachees/supervisanten.

Voor wie?
Voor coaches en supervisoren die hun toolbox en skills willen verrijken met Deep Democracy.

Wanneer?
Online masterclass op maandagen 18 maart, 8 en 22 april 2024 van 09.00 tot 11.00 uur

Meer info/inschrijven

Meer informatie en inschrijven op de website van Deep Democracy Noord.

 

 

Locatie

Online
Online
(Start)datum: 
18 maart 2024