Contact maken in online supervisie en coaching (0,5 PE)

Organisator: 
zeeland
Locatie:
Begindatum: 
6 april 2020

In deze tijd van minimaal face to face contact kan online begeleiden een aantrekkelijke optie zijn. We gaan tijdens deze avond online inzoomen op de menskant van werken met de digitale omgeving.

Als supervisor en coach is contact de basis van ons werk. Hoe doe je dat als je online werkt? Maandag 6 april van 19-21 uur gaat Adrianne van Doorn ons via ZOOM meenemen in wat hierbij komt kijken. We gaan kijken en focussen op kansen en mogelijkheden, bouwen op dat wat er wél is, juist in een tijd dat er een enorme omwenteling is. Online begeleiden. Inmiddels doet Adrianne dat al 20 jaar en daarom deelt ze graag haar kennis.

 'Ik hoop door het delen van praktische tips en tricks dat jij straks ook weet hoe je online kunt zorgen voor het optimale contact. Daarnaast zal er tijd en ruimte zijn voor vragen die voor jou spelen als het gaat om online begeleiden. Omdat het voornamelijk praktische vaardigheden behelst, gaan we het experiment aan door in kleine online groepen te oefenen en experimenteren.' 

Ruim voor de bijeenkomst ontvang je een link via de mail waarmee je kun inchecken in deze bijeenkomst. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan graag afmelden anders zitten we voor niks op je te wachten.

update 2 april: de workshop is vol. Als je mail stuurt naar zeeland@lvsc.eu dan kom je op wachtlijst en krijg je bericht als je alsnog kan meedoen.

Over Adrianne
Adrianne van Doorn is ontwikkelingskundige, opleider, trainer, intervisor en LVSC geregistreerd supervisor. Ze heeft zich in haar professionele carrière altijd bezig gehouden met het blended opleiden van trainers en het implementeren van kwaliteit en intervisie-beleid rondom het optimaal functioneren van teams en professionals, binnen de veranderende werkomstandigheden. Ze kan met recht melden dat ze een van de eerste online begeleiders van Nederland is. Door deze ervaring mag verwacht worden dat de bijscholing gericht is op groei en ontwikkeling van de deelnemers in blended mogelijkheden om van daaruit optimaal te kunnen functioneren als professional in de 3.0 wereld.

De afgelopen jaren werkte ze als ontwikkelaar in het Post Academisch Onderwijs-Psychologie de Leergang Ontwikkelingskunde© uit. Ontwikkelingskundigen zijn opgeleide professionals die methodisch onderlegd weten hoe mensen en organisaties in de toekomst tot ontwikkeling komen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 5 april of zoveel eerder dan het vol is. Er is plek voor maximaal 14 inschrijvingen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden en wij geen onnodige kosten hoeven te maken.

Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Als je hierop klikt ben je uitgeschreven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je hebt ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst dus ook op je persoonlijke pagina.

 

 

 

Locatie

online via ZOOM
Einddatum: 
6 april 2020
Begindatum: 
6 april 2020