Online bijeenkomst: Werkvormen binnen Supervisie en Coaching (0,5 PE)

Organisator: 
zwolle
Locatie: Online
(Start)datum: 
7 februari 2023

Graag nodigen we je uit om op dinsdag 7 februari 2023 van 19.30 – 21.30 uur met ons van gedachten te wisselen over welke werkvormen voor jou goed werken of om te onderzoeken welke werkvormen er ook mogelijk zijn.

Als supervisor of coach hebben we zo onze voorkeursstijlen als het gaat over het begeleiden van het supervisie-, of coachproces.

Waar de een veel gebruik maakt van het (socratisch) gesprek zal of kan de ander gebruik maken van de mogelijkheden die creatieve werkvormen zoals schilderen/tekenen of video ons bieden.

Binnen de online bijeenkomst willen we ingaan op de verschillende werkvormen die supervisoren en coaches gebruiken om het werkproces te beginnen, te onderhouden en te beëindigen.

Graag nodigen Karin Klaver en ik je uit om online met elkaar in gesprek te gaan over de werkvormen die je gebruikt (hebt) en over werkvormen die je interessant lijken maar die je nog niet gebruikt hebt.

Binnen de zoom-omgeving zullen Karin en ik als ‘host’ de bijeenkomst technisch begeleiden. We willen echter nadrukkelijk stellen dat het binnen deze bijeenkomst om de ontmoeting gaat.

We hopen dat ook leden van andere regio’s zich aanmelden. De link naar de bijeenkomst zal enkele dagen voor de bijeenkomst aan de deelnemrs gestuurd worden.

Aanmelden

Inschrijven kan via onderstaande knop. Het maximaal aantal deelnemers is 30 personen en vol is vol. We hopen je te ontmoeten op 7 feb. Mocht je verhinderd zijn schrijf je dan a.u.b. weer uit via de website. 

 

 

Locatie

Online
(Start)datum: 
7 februari 2023