Masterclass ACT - Leef je Waarden (1PE)

Organisator: 
overige
Locatie: UTRECHT
(Start)datum: 
24 september 2021

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar weet jij wat je waarden zijn? Wanneer je weet wat voor jou echt waardevol en belangrijk is, kun je in de waan van de dag ook gemakkelijker koers houden. Waarden geven richting aan ons handelen, aan hoe we in het leven willen staan.

In deze masterclass sta je stil bij jouw waarden en onderzoek je in hoeverre je deze ook daadwerkelijk leeft. Je ervaart welke waarden je meer zou willen leven, en hoe je deze als een kompas in jouw dagelijks leven kan verankeren. Zo kun je koersvast handelen in lijn met wat voor jou belangrijk is, zonder afgeleid te worden door hinderlijke gedachten als ‘ja maar, wat nou als…had in niet beter…’

Er wordt - theoretisch onderbouwd - gericht gewerkt met effectieve, verrassende werkvormen en oefeningen, die professionals zelf toe kunnen passen in de begeleiding van mensen.

ACT behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. ACT versterkt de mentale flexibiliteit en vitaliteit, het loskomen van gedachten en gevoelens, uit je gewoontepatronen stappen en handelen in lijn met je waarden en verlangens.

Data in 2021

  • 27 januari 13.00 – 17.00 uur
  • 24 september:  9.00 – 13.00 uur 

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Anders eigen

 

 

Locatie

The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL UTRECHT
(Start)datum: 
24 september 2021