LVSC College - Thema: Deep Democracy (0,5 PE)

Organisator: 
lvsc
Locatie: Online
(Start)datum: 
18 mei 2021

Op dinsdag 18 mei vindt, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering, het LVSC College plaats. Het thema is deze keer Deep Democracy en wordt verzorgd door Frank Weijers. Het college vindt online plaats is alleen te volgen voor LVSC-leden. 

Over Deep Democracy
Deep Democracy is een denkwijze en methodiek om echt goede gesprekken kunnen voeren, waarin vrijmoedig met elkaar wordt gesproken en openhartig naar elkaar wordt geluisterd. Dat is lang niet altijd makkelijk, en soms zelfs ronduit spannend. Als we daarin slagen zijn we in staat om effectief én met plezier van mening te verschillen en komen we tot rijke, inclusieve besluiten, met de wijsheid van meerderheid én minderheid.

Over Frank Weijers
Frank Weijers (63) is Deep Democracy instructor en facilitator van groepsprocessen. Hij leidt complexe dialogen, werkt met conflicten in groepen en begeleidt groepen die hun gezamenlijke potentieel beter - en met meer plezier - willen benutten. Daarnaast traint hij anderen in het werken met de filosofie en aanpakken van Deep Democracy. ‘Ruimte’ speelt een centrale rol in zijn werk: hoe neem je je ruimte goed in terwijl je anderen hun ruimte laat? Hij is de auteur van Ruimte - stop met onzin, doe wat de bedoeling is (2017) en Now We’re Talking! - Deep Democracy in actie (2019). Frank werkt vanuit zijn eigen bureau Spelen met ruimte en is geassocieerd partner bij Human Dimensions

Programma/tijden
14.00 uur: aanvang LVSC College
15.15 uur: einde LVSC College

Na het LVSC College vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van LVSC plaats. Hiervoor moet je je apart inschrijven. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het LVSC College via onderstaande knop 'Inschrijven'. De bijeenkomst verschijnt dan op je persoonlijke pagina onder 'Mijn activiteiten'. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je je op dezelfde wijze ook weer uitschrijven. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 12 mei.

De link voor het LVSC college ontvang je op maandag 17 mei van LVSC.

 

 

Locatie

Online
(Start)datum: 
18 mei 2021