Laat je niet gek maken! De voldoende filosofie als alternatief - AVOND (1 PE)

Organisator: 
noord
Locatie: Drachten
(Start)datum: 
7 december 2022

Het is vanzelfsprekend geworden om in werk (en studie) niet alleen succes, maar ook geluk achterna te jagen. Gelukkige mensen presteren immers beter. Om dat te realiseren wordt er voortvarend te werk gegaan met nieuwe managementtheorieën, waarbij slimmer werken, anders organiseren, talenten achternagaan, het werk opnieuw verdelen of geluks-functionarissen aanstellen de oplossing lijkt te zijn. Toch is menigeen vaak niet bepaald gelukkig op het werk. Logisch ook, alle nieuwe plannen zijn doekjes voor het bloeden, als we als coaches en supervisoren niet het geluks- en succesdictaat zelf als thema ter discussie gaan stellen. Pas als we wezenlijk anders gaan denken gaan we wezenlijk anders doen.

Op basis van haar ervaringen schreef Chris Rooijakkers haar onlangs verschenen boek "Laat je niet gek maken, de Voldoende Filosofie als alternatief". Een vernieuwend boek waarmee zij taal en tools wil geven aan een alternatieve manier van (samen)werken, die ons minder uitput. Momenteel biedt Chris ondersteuning aan mensen en organisaties die het werk vanuit een voldoende perspectief vorm willen geven. Ook voor ons als coaches en supervisoren gedachtengoed waarmee we onze begeleiding aan individuen, groepen en organisaties kunnen verrijken.

Via onderstaande knop geef je je op voor een informeel samenzijn met je collega's en medeleden van de LVSC, op een bijzondere locatie onder het genot van een vegetarische buffet met soep, brood en salade van streekproducten, van 17:30-19.00 en een inspirerende lezing van Chris van 19.00-21.00.

Over Chris
Chris Rooijakkers werkte als docent aan de Hanzehogeschool Groningen bij de master Leiderschap, de master Interdisciplinary Business Professional en de post-hbo opleiding Professioneel coachen. Daarnaast begeleidde zij, als expertcoach bij Stichting leerKRACHT, PO-scholen in Noord Nederland gedurende een tweejarig transitieproces. Behalve in de onderwijswereld superviseerde, coachte en trainde zij professionals en teamleiders in de hulpverlenings- en welzijnssector.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 1 december of zoveel eerder dan het vol is. Per lezing is er plek voor maximaal 30 inschrijvingen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden.

 

 

Locatie

De Sluisfabriek
Tussendiepen 6
9206 AD Drachten
(Start)datum: 
7 december 2022