Online Workshop : Je neemt je persoon mee naar je werk (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: online via ZOOM
(Start)datum: 
1 juni 2022

Je neemt je persoon mee naar je werk (0,5 p)

Iedere professional heeft eigen unieke kwaliteiten, eigenaardigheden en valkuilen. Je komt jezelf tegen in je werk; in je ergernissen en hindernissen die je ervaart. Maar ook in de momenten dat je straalt en je talent tot uiting komt.

Tijdens deze online workshop richten we een waarderende blik op onszelf en elkaar. Welke talenten en kwaliteiten heb jij? En hoe kan je die versterken? Je krijgt tools hoe je deze waarderende blik als begeleider kunt inzetten.

In kleine groepjes onderzoeken we met elkaar waar jij jezelf tegen komt in je werk als professioneel begeleider. We gebruiken hierbij het model “persoon en context in wisselwerking”. We staan stil bij hoe jij het model in je eigen begeleidingspraktijk kunt gebruiken.

Tijdens deze afwisselende workshop gaan we met elkaar ervaren, lachen, delen en onderzoeken.
Leuk als je erbij bent!

Praktisch:
Wanneer: woensdagochtend 1 juni 2022 van 10.00-12.00 uur
Waar: Online via zoom

Je kunt hier meer lezen over het boek Persoonsgericht en waarderend trainen, 7V’s voor inspiratie en houvast. https://www.businezz.nl/product/100-9386_Persoonsgericht-en-waarderend-trainen

Deelnemers van deze workshop kunnen met korting het boek bestellen (via de uitgever).

Over Wiepke de Heij:
Wiepke de Heij is opleider, trainer, (leer)supervisor en eigenaar van De Witte en de Zwarte Zwaan. Met haar warme en persoonlijke benadering traint zij al vele jaren in verschillende sectoren zoals de financiële dienstverlening, IT, overheid, onderwijs en (jeugd)zorg. Ze ontwikkelde de vernieuwende trainersopleiding ‘Persoonsgericht en waarderend trainen’ die zij met visie en passie vormgeeft. Voor meer informatie bekijk: www.dewitteendezwartezwaan.nl

Aanmelden 
Via onderstaande knop Inschrijven kun je aanmeden voor deze online workshop. Er is plek voor 30 deelnemers en vol = vol. 

Mocht je toch verhinderd zijn, schrijf je dan ook weer uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

 

Locatie

online via ZOOM
(Start)datum: 
1 juni 2022