ALV, ledenactiviteit en College - voorjaar 2024

Organisator: 
lvsc
Locatie: Nijkerk
(Start)datum: 
16 mei 2024
PE punten: 0,5

Op donderdag 16 mei vindt er weer een ALV plaats bij Vergadercentrum De Schakel in Nijkerk met daarbij een inspirerend college en een ledenactiviteit.

Programma:

16.00: Inloop

16.15: Ledenactiviteit: Werken volgens de Ethische gedragscode LVSC

17.15: Korte pauze (met hapje en drankje)

17.30: Ledenvergadering

18.45: Pauze met buffet

19.30: LVSC college: Diversiteit en inclusie bij professioneel begeleiden

20.30: Afsluiting en einde 

Het NS station Nijkerk ligt op slechts 200 meter afstand van De Schakel en is rechtstreeks te bereiken vanaf Amersfoort, Utrecht en Zwolle. Ben je met de auto? Er is gratis parkeerruimte op het terrein. 

Activiteit Commissie van Toetsing en Bemiddeling

In hoeverre ben je op de hoogte van de Ethische gedragscode LVSC en de klachtenprocedure van LVSC?

Als beroepsvereniging streven we naar professionaliteit en integriteit binnen het vakgebied van supervisie, coaching en organisatiebegeleiding. Maar hoe goed ben je eigenlijk op de hoogte van de gedragscode en klachtenprocedure die bij LVSC gelden? En hoe informeer je jouw cliënten hierover?

In hoeverre zijn je cliënten op de hoogte van de Ethische gedragscode LVSC en de klachtenprocedure van LVSC? Als supervisor, coach of organisatiebegeleider heb je ook het recht om bij de Commissie van Toetsing en Bemiddeling aan te kloppen. Maak je gebruik van deze mogelijkheid?  

Om antwoorden op deze vragen te krijgen én om actief de kennis over de klachtenprocedure en gedragscode op te frissen en te delen, nodigen we je uit voor onze tafelgesprekken. Een mooie kans om samen te komen, ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen.  

LVSC college: Diversiteit en inclusie bij professioneel begeleiden

De termen inclusief en gelijkwaardigheid komen steeds vaker voorbij in het maatschappelijk debat. Mensen willen inclusief zijn en vinden gelijkwaardigheid belangrijk. Veel mensen geven aan hier mee bezig te zijn of zeggen al inclusief te werken. Veel mensen hebben vragen of twijfelen over wat ze nu wel of niet ‘mogen zeggen’.

Wat is inclusie en gelijkwaardigheid nou eigenlijk? En hoe inclusief en gelijkwaardig zijn we in ons denken en doen binnen begeleidingsrelaties? Zijn we ons bewust van onze aannames? Welke taal gebruik je in een begeleidingsrelatie? En hoe wordt dit ervaren door de ander?

Barbara Oud geeft een college over Inclusief begeleiden. Barbara is directeur van Bi+ Nederland en gespecialiseerd in seksuele en genderdiversiteit. Ze gaat kort in op de termen diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG). Vervolgens wordt er gesproken over seksuele en genderdiversiteit en de rol die dit speelt in de begeleidingsrelatie. Barbara reikt praktische handvaten aan, die direct toepasbaar zijn in ons dagelijks werk. 

Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd voor onze ledenvergadering, -activiteit en het college. Schrijf je uiterlijk 12 mei in! Deelname aan het volledige programma wordt gewaardeerd met 0,5 PE punt. 

Via onderstaande knop kun je inschrijven voor het ALV, de ledenactiviteit en het college. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op 16 mei in Nijkerk. Let op: ben je verhinderd? Schrijf je dan uiterlijk 48 uur van te voren weer uit via de website. Anders brengen wij € 15,- in rekening voor de catering en locatiekosten.

 

 

Locatie

Vergader- en congrescentrum De Schakel Nijkerk
Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk
(Start)datum: 
16 mei 2024