Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor LVSC leden met korting

Overige
Type: Nieuws
Datum: 30 October 2019

Als bestuur van LVSC vinden wij het belangrijk dat onze zelfstandige leden goed verzekerd zijn op het gebied van aansprakelijkheid. Uit een inventarisatie blijkt dat veel zzp leden wel een algemene aansprakelijkheidsverzekering hebben maar geen Beroepsverzekering. En laat nou net de Beroepsverzekering de meest belangrijkste zijn.

Daarom willen wij een nieuw LVSC arrangement aan onze leden aanbieden. Via dit arrangement ben je als zelfstandige ondernemer verzekerd voor:

Verzekerde bedragen:
Beroepsaansprakelijkheid
EUR 500.000,00 per aanspraak en EUR 5.000.000,00 per verzekeringsjaar voor leden te samen.

Bedrijfsaansprakelijkheid
EUR 2.500.000,00 per aanspraak en EUR 25.000.000,00 per verzekeringsjaar voor leden te samen.

Verzekerd Verweer
EUR 50.000,00 per geschil, voor geschillen naar Benelux recht. EUR 25.000,00 per geschil voor geschillen naar het recht van de andere lidstaten van de EU.

Korting
Als je individueel op dit niveau wilt verzekeren, zal de premie rond de € 390,- per jaar bedragen. In het LVSC arrangement ben je voor slechts € 159,50,- per jaar inclusief Assurantiebelasting, polis- en administratiekosten verzekerd. 

Minimaal 50 inschrijvingen
Om als LVSC dit arrangement voor onze zelfstandige leden te realiseren hebben wij minimaal 50 leden nodig die hieraan willen deelnemen. Als je aan het LVSC arrangement wilt deelnemen, stuur dan een mail met je naam naar info@lvsc.eu met als onderwerp: Deelname LVSC arrangement. 

Door je aan te melden per e-mail, ga je akkoord met het verstrekken van de benodigde contactgegevens aan Kendall Mason.  

We zien je inschrijving graag tegemoet.


GEEN pro rata verrekening bij tussentijdse beëindiging.